Çözüldü✓ RTX 5070Ti aldım mantıklı mı

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Arkadaşlar 9070XT alıyodum tam fakat biraz bütçemi artırıp RTX 5070Ti aldım saf kas olarak ve DLSS4 +MFG+ Diğer bütün özellikleri için çok daha mantıklı geldi iyi mi yapmışım 5070Ti alarak ? Sonuçta GTA6 filan çıkacak RT desteği içinde nvidia tercih ettim diyebilirim her koşulda.

Arkadaşlar 9070XT alıyodum tam fakat biraz bütçemi artırıp RTX 5070Ti aldım saf kas olarak ve DLSS4 +MFG+ Diğer bütün özellikleri için çok daha mantıklı geldi iyi mi yapmışım 5070Ti alarak ? Sonuçta GTA6 filan çıkacak RT desteği içinde nvidia tercih ettim diyebilirim her koşulda.
hangi karttan geçtiniz

Senin de sağın solun belli değil :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modeline ve parasına göre değişir.Çok fark ödemediysen iyi tabii ki

yani mantıklıda değil mantıksız da değil iki kartın da performansı hemen hemen aynı dlss4 ile fsr4 aynı o kartla mfg kullanmazsın o yüzden onu sayma ama bir gün oyun harici bir işin olursa pc ile 5070 Tİ bir tık daha iyi performans verir 9070XT ye göre.

yani mantıklıda değil mantıksız da değil iki kartın da performansı hemen hemen aynı dlss4 ile fsr4 aynı o kartla mfg kullanmazsın o yüzden onu sayma ama bir gün oyun harici bir işin olursa pc ile 5070 Tİ bir tık daha iyi performans verir 9070XT ye göre.
konulara baktımda abi bu arkadaş 7900xt den geçiyordu değil mi

o kısım da artık bitti gibi. 9070 XT daha mantıklı geliyor

değilmiş bir an şok geçirdim
1749291650863.webp

yani evet bana kalırsa 8-9k gibi bir farkı vermeye değmez 5070 Tİ için :D ama alana da laf etmem güzel kart sonuçta.
fiyat aynı olsa 5070 TI derim. ama aynı olsa oyun için 9070 XT, diğer işler için 5070 TI.
profil mesajlarını açta 2. el sistemleri oraya yazayim :D 2500 liraya toplamaya çalışıyorum ben de

Geri