RTX 5070Ti ve 5070 laptop öneri

BurkiCan

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
90000
Merhabalar, bütçem 80-90 k olabilir taksitli olması çok çok önemli çünkü nakit bulmak çok zor , erkek adam borçsuz duramaz 🤣

5070Ti ile 5070 devasa bir fark yok gibi zaten laptop PC kıyasla bir tık düşük performans veriyor anladığım kadarıyla ama laptop almak gerekiyor 😭

Sizin onerileriniz var mı ? her şey çok çok pahalı , oyun odaklı olacak zaten sarjsiz 2-3 saat Max gidiyorlarmis yani tutup başka yerde vakit gecirilmiyor . Niye laptop ozaman anlamadım

"Niye laptop ozaman anlamadım"

örnek verirsem bilgisayar masasından laptobu alıp tv nin oraya koyup hdmi kabloyu tv ye bağlayıp bir anda konsol zevki yaşayabilirsin.
Farklı bir konuma gittiğinde sadece sarj kablosu ile o konumda oyun oynuyabilirsin say say bitmez.

5070ti ile 5070 arasında fark var bütçene bağlı.

şuan bundan iyisi yok.

Bütçem max 90k dersen;

Bunu da almayı unutma 5-10 derece fark ettirir https://www.trendyol.com/memo/fl08-...027&adjust_campaign=product_free_202612311_TR

"Niye laptop ozaman anlamadım"

örnek verirsem bilgisayar masasından laptobu alıp tv nin oraya koyup hdmi kabloyu tv ye bağlayıp bir anda konsol zevki yaşayabilirsin.
Farklı bir konuma gittiğinde sadece sarj kablosu ile o konumda oyun oynuyabilirsin say say bitmez.

5070ti ile 5070 arasında fark var bütçene bağlı.

şuan bundan iyisi yok.

Bütçem max 90k dersen;

Bunu da almayı unutma 5-10 derece fark ettirir https://www.trendyol.com/memo/fl08-...027&adjust_campaign=product_free_202612311_TR
Çok teşekkür ederim, fiyatlar dehşet ama gerçekten dediğiniz doğru , hem konsol hem arkadaş veya farklı kenarda yine şarjla oyun keyfi off üstteki modeli gördüm çok fena istiyor canım, İnşAllah azda olsa indirime girer

Çok teşekkür ederim, fiyatlar dehşet ama gerçekten dediğiniz doğru , hem konsol hem arkadaş veya farklı kenarda yine şarjla oyun keyfi off üstteki modeli gördüm çok fena istiyor canım, İnşAllah azda olsa indirime girer
üstteki model fiyatına değmez şahsi fikrimce. alttakini alın.

Yeni nesil istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10çekirdek, 20 izlek ve yapay zeka destekli
....................

Bu en hesaplısı şu an için

32 izlek, 16 çekirdek, 2tb ssd li,..

Son düzenleme:
Geri