RTX 5070Tİ VS RX 9070XT SİSTEM

Baiter

80+
Reaksiyon skoru
17
Öncelikle iyi forumlar ben uzun zamandır sistem arayışındayım 2 sistem buldum bunlar arasından sizce neyi tercih etmeli ? Açıkçası önceliğim 5070ti daha çok desteğe sahip olup daha güven verdiği için önceki sistemlerimde hep nvidiaydı
1000077994.webp

Bu 5070ti olan model biraz özelleştirme yapmıştım
9070xt için ise;
https://www.gaming.gen.tr/urun/7361...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu linkteki sistemi düşünüyorum siz ne dersiniz arkadaşlar?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
iki sistemde de psu lar cok kotu . bu sıstem bu psulara emanet edılmez . sistemi kendın dızıp 5080 e zorla eger o fıayta cıkamazsan 9070xt tercıh et cunku 9070xt zaten 5070ti duzeyınde bır kart

iki sistemde de psu lar cok kotu . bu sıstem bu psulara emanet edılmez . sistemi kendın dızıp 5080 e zorla eger o fıayta cıkamazsan 9070xt tercıh et cunku 9070xt zaten 5070ti duzeyınde bır kart
5080 çok fazla bu bütçede bulmak hayali onunda dışında benzer 9070xt ile 5070ti benzer güçteler teknolojileri ile desteklendikleri programlar oyunlar tartışılır benim yukarıda yazdığım gibi bulursam 5070ti alırım öncelikli olarak 9070xt ikinci planda benim için ancak mecbur kalırsam elbette alıcam ikisinden birini eninde sonunda

Öncelikle iyi forumlar ben uzun zamandır sistem arayışındayım 2 sistem buldum bunlar arasından sizce neyi tercih etmeli ? Açıkçası önceliğim 5070ti daha çok desteğe sahip olup daha güven verdiği için önceki sistemlerimde hep nvidiaydı
Alıntıyı görüntüle
9070xt için ise;
https://www.gaming.gen.tr/urun/7361...c-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu linkteki sistemi düşünüyorum siz ne dersiniz arkadaşlar?
Foto attığın sistemi direkt alabilirsin

Alıntıyı görüntüle
9070xt için ise;
psu lar çok da güven vermiyor iki kartta yüksek güç çekiyor psular değiştirilirse olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
GP veyahut GD'dir. GP bomba değil. Elde varsa kullanılabilir bir seviyede. Testleri mevcut. GD hakkında sadece iç tasarım var. Bomba değildir.
Yani sorun yok olmaz değil mi ? Başka kasa koysalar 850w daha düzgün upgrade ederdim de seçenek yok maalesef

Yani sorun yok olmaz değil mi ? Başka kasa koysalar 850w daha düzgün upgrade ederdim de seçenek yok maalesef
İkisinde de MOV olmaması lazım. GP modeli için kesin lakin GD modeli tam net değil. Yanına clamping değeri üşük bir gerilim korumalı priz almanız iyi olur.

İkisinde de MOV olmaması lazım. GP modeli için kesin lakin GD modeli tam net değil. Yanına clamping değeri üşük bir gerilim korumalı priz almanız iyi olur.
Akım korumalı priz alırım zaten o yeterliyse iyi bari hiç olmadı bir süre sonra yeni bi psu alırız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri