RTX 5080 Ekran kartının ülkemiz de ki ilk fiyatları görüldü.🔥

somoncum

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,191
Screenshot_2.png

Nova Bilgisayar güvenilir bir firmadır, ön fiyat takipleri için buraya bakarım çoğu doğru olmuştur.

ilk fiyat bunlar arkadaşlar en az üstüne 10K daha eklemek lazim

Alıntıyı görüntüle

Nova Bilgisayar güvenilir bir firmadır, ön fiyat takipleri için buraya bakarım çoğu doğru olmuştur.
Alabiliyorken çıkış fiyatından almak lazım çünkü çıktığı gibi 5000 serisi stokları tükenecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alabiliyorken çıkış fiyatından almak lazım çünkü çıktığı gibi 5000 serisi stokları tükenecek
Stocklar bitince de fırsatçı satıcılar bunun üstüne 10-15k ekler

4000 serisinde olan kişilerin geçmemesi gereken karttır gözümde. 4080'den %30 daha güçlü masraf yapmaya gerek yok.

Stocklar bitince de fırsatçı satıcılar bunun üstüne 10-15k ekler
stoklar bolca gelecek 2-3 gün de bitirebilirsen helal

Bu 5000 serisini alacak olanlar genellikle şirketler olucak yapay zekadan dolayı

Nova bilgisayar ne Allah için kaç stok getirebilir ki siz asıl vatan, mediamarkt, itopya gibi büyük perakendecilere bakın.

ne neden kardesim sen 57.000₺ye 5080 alacağınımı sanıyorsun?
Evet, 46k olan kartın üzerine 70-80k gibi bir fiyat eklenirse o satıcıya işlem yapılır.

Nova bilgisayar ne Allah için kaç stok getirebilir ki siz asıl vatan, mediamarkt, itopya gibi büyük perakendecilere bakın.
Nova bilgisayarı fiyatlar için referans al dedim stoklar için değil!

Son düzenleme:
dayanamadım 2 tane çektim. sabah gidip depolarından alırım saat 6 olsunda uyumayım bari.

fiyatlar beklendiği gibi :)

Geri