Rtx 5080 Gainward vs Palit

Fhummox

80+
Reaksiyon skoru
2
Gainward 5080 Phoenix 56.999
Palit 5080 GameRock 61.499

İki ekran kartı arasında kaldım performans konusunda birbirine çok yakınlar yaklaşık 5 bin lira fazla verip Palit modelini almak sizce mantıklı mı?

Palit alınır

İki ekran kartı arasında kaldım performans konusunda birbirine çok yakınlar yaklaşık 5 bin lira fazla verip Palit modelini almak sizce mantıklı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PALİT'in tasarımı çok güzel kart ben burdayım diyor resmen, fakat bu bütçelere çıktıysan 5 bin çıkarsın herhalde.

Son düzenleme:
Sadece tasarım farkı mı var? Ekstra bir + sı var mı diğer modele göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe olarak ikisini de alabilirim ancak fazla para veriyorsam karşılığını almak isterim

Palit kaliteli markadır. Gamerock da asus rog gibi palitin üst segment modeli. Bence aradaki farka değer. Palitin soğutması iyidir. Daha uzun ömürlü olur.
ÖzellikGainward PhoenixPalit GameRock
Soğutma Sistemi3 fanlı, sade tasarım3 fanlı, daha kalın ve üst seviye soğutma, kristalize RGB tasarım
PCB KalitesiOrta-üst sınıfÜst sınıf (GameRock serisi Palit'in amiral gemisi)
RGB AydınlatmaMinimalGöz alıcı kristal RGB tasarımı
Boost Clock (varsayılan)Genelde GameRock’tan biraz daha düşükYüksek boost clock, daha agresif fabrika overclock'u
Soğutma PerformansıİyiDaha iyi, daha sessiz çalışma ihtimali daha yüksek
Fiziksel BoyutBiraz daha kompaktDaha kalın (3.5 slot), büyük kasa gerekebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,445
Üyeler
174,728
Son üye
berat3883
Geri