Neler Yeni

RTX 5080 modellerinin sıcaklık değerleri geldi! (Baya İyi)

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
Ahmet Berat
Merhabalar,
Geçen günlerde benzer bir konuyu RTX 5090 için de açmıştım ve orada sıcaklık değerleri biraz korkutmuştu (650w çekiyor bi zahmet korkutsun)
RTX 5080 de birkaç modelin daha testlerine ulaştım. Saf kas gücü tatmin etmese de termal başarımları gerçekten iyi.
1738251373829.png

Burada olmasa da TR piyasasında adını anmak istediğim Gainward Phantom var. Ventus ve Windorce lardan daha ucuza bulunabilmesinin yanında GameRock'un skinsiz versiyonu bir model.
Öte yandan ASUS ROG larda tacını Suprim'e kaptırdı benim gözümde.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

İyi Forumlar

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
mehmet alp kütük
Merhabalar,
Geçen günlerde benzer bir konuyu RTX 5090 için de açmıştım ve orada sıcaklık değerleri biraz korkutmuştu (650w çekiyor bi zahmet korkutsun)
RTX 5080 de birkaç modelin daha testlerine ulaştım. Saf kas gücü tatmin etmese de termal başarımları gerçekten iyi.
Alıntıyı görüntüle
Burada olmasa da TR piyasasında adını anmak istediğim Gainward Phantom var. Ventus ve Windorce lardan daha ucuza bulunabilmesinin yanında GameRock'un skinsiz versiyonu bir model.
Öte yandan ASUS ROG larda tacını Suprim'e kaptırdı benim gözümde.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

İyi Forumlar

Hocam Palit 5090 gamerock sıcaklık değerli sizce nasıl alınır mı?? Yoksa msi Asus falan mı almak daha mantıklı?

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
Ahmet Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Palit 5090 gamerock sıcaklık değerli sizce nasıl alınır mı?? Yoksa msi Asus falan mı almak daha mantıklı?
5090 da çok kötüydü de 5080 de güzel duruyor. Benim merak ettiğim Gainward Phantom un değerleri. Birebir aynı kart olduğundan ne kadar kopyası merak ediyorum en ucuz kart şu an o.
EDİT : Bi tık sesli gibi duruyor. Q ve P bios arasındaki farklardan da belli olabileceği üzere.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
mehmet alp kütük
5090 da çok kötüydü de 5080 de güzel duruyor. Benim merak ettiğim Gainward Phantom un değerleri. Birebir aynı kart olduğundan ne kadar kopyası merak ediyorum en ucuz kart şu an o.
EDİT : Bi tık sesli gibi duruyor. Q ve P bios arasındaki farklardan da belli olabileceği üzere.
Watt değeri 500 küsür olunca gamerock sanırım yetersiz kaldı

uk27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ufuk
60 70k şuan 5080ler. Hala üzerine konuşmak kadar boş iş yok şuan Türkiye'de.

Top Bottom