asko56
80+ Silver
bende şimdi bu ürünü arıyordum bulamadım sagol
bende şimdi bu ürünü arıyordum bulamadım sagol
reis öylesine soruyom ekran kartın 5090 sa işlemcin neNormalde 1200 watt alacaktım fakat bazıları 1600 şart olduğunu söyledi. Ne düşünüyorsunuz ?
O linke tıklayıp yoruma bakarsan ürünün kronik sorunlu olduğunu belirtmiş birisi hocam. Bu arada bu atx 3.1 değil. Üstteki arkadaşın attığı cooler master tam istediğim özelliklere sahip. Fiyatı sorun değil de marka olarak üzmez dimi ?
9800x3d alacam hocamreis öylesine soruyom ekran kartın 5090 sa işlemcin ne
Bu önerdiğin online yalnız. Fan sesi yüksektir büyük ihtimal. Zaten fan sesi yüzünden online düşünmüyordum. Nasıl çözecem bunu alırsam gürültü sorununu ?
Hocam line interactive olarak alacağım model var zaten şuan. 3000 VA yani 1800 watt verebiliyor. Stokta yok yalnız. Gelince alacam. Ben sadece şeyi merak ettim. Online almak şart mı yani ? Bu line modellerin koruması yeterli gelir mi ?Schneider BVS 1000 VA BVS1000I-GR Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Schneider BVS 1000 VA BVS1000I-GR Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Schneider BVS 1000 VA BVS1000I-GR Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı özelliklerini incele, 3.139,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yorum yapamam en iyi dost youtube dan istediginiz modelle önerdigim modellerin incelemesini yapan kanallardan izlemek olucaktır size ne bilgi verirsem vereyim yanlış olcuaktır çünkü ups kullanmıyorum ben ama diger konularda ise sistem alıcaksanız parça fiyatları uçmadan en azından anakartı alınHocam line interactive olarak alacağım model var zaten şuan. 3000 VA yani 1800 watt verebiliyor. Stokta yok yalnız. Gelince alacam. Ben sadece şeyi merak ettim. Online almak şart mı yani ? Bu line modellerin koruması yeterli gelir mi ?