RTX 5090 indirime girer mi?

Merhaba arkadaşlar Hepsiburada'da MSI Gaming Trio 5090 135 bin TL'ye kadar düşmüştü şu an tekrar böyle indirimler gelir mi veya ne zaman gelir geleceği belli indirim tarihleri var mı Amazon'un veya Hepsiburada'nın.
İndirime girmez ama peşin fiyatına taksit bulunabilir belki.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
herkes demiş tekrar edim iş icin almayacaksanız ne gerek var bu karta? 1080 alanda aynı oyunları açıyor.
Maksat yüksek FPS 1080p açan adam oynadığı akıcılık ile 5090 akıcılığı aynı mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş için 5090 alınır lakin onun haricinde 5090 gereksiz geliyor bana.
RTX 5080 al hocam.
Asus Rog Astral 5080 sattım.

Para kazanılmayacaksa 5090 almanın mantığı yok.
Doğru hocam ama bir kere alınıp 5 sene birdaha kart almamak daha mantıklı.

İş için 5090 alınır lakin onun haricinde 5090 gereksiz geliyor bana.
RTX 5080 al hocam.
Hocam alınır oyun içinde 5 sene birdaha oyun derdin olmaz zaten. VRAM yetermi oyunu açarmı vs.

Düşeceğini hiç sanmıyorum, sürekli yükseliyor.

20-25 gün önce en ucuz 5090 135K idi hatta vatan bir çılgınlık yapıp 135K ya komple 5090 sistem verdi o sistemi alanlardan biriyim. İlk zamanlar kartı 125K ya ilana koydum 123 e almak isteyenler vardı baktım sürekli yükseliyor satıştan kaldırdım vermedim o paraya şuan 135K ya koydum satılırsa satılır, satılmazsa yatsın kenarda nasıl olsa yükselecek. Bugün çok para diyenler yarın o paraya almak için nasılsa yazacak ama o zaman da o fiyata vermeyecem :)

Velhasıl 20 günde 135K dan 150 ya fırlamış bir karttan bahsediyoruz ki 150K ya da aldanmayın çünkü o fiyata tek bir model var ve sadece 1 kişi satıyor atlandis doğu diye bir firma, aslında en ucuz 5090 şuan 153K olmuş durumda. Tabi bir de satıcı meselesi var kimse bu kadar pahalı bir kartı bilindik satıcılar dışında almak istemiyor.
Evet alınır her türlü hocam 5090 en az 5 sene rahat yeter.

İndirime girmez ama peşin fiyatına taksit bulunabilir belki.
İndirim kovalıyorum da bir türlü indirimli bulamadım.

5090'ı 5 sene için kullanacaksan karta ayıp olur millet hala 3090 kullanıyor çatır çatır :D 4-5 yıl sonra da kullanmaya devam edecekler.
Maksat yüksek FPS 1080p açan adam oynadığı akıcılık ile 5090 akıcılığı aynı mı ?

Asus Rog Astral 5080 sattım.

Doğru hocam ama bir kere alınıp 5 sene birdaha kart almamak daha mantıklı.

Hocam alınır oyun içinde 5 sene birdaha oyun derdin olmaz zaten. VRAM yetermi oyunu açarmı vs.

Evet alınır her türlü hocam 5090 en az 5 sene rahat yeter.

İndirim kovalıyorum da bir türlü indirimli bulamadım.
ı

• Beğen
5090'ı 5 sene için kullanacaksan karta ayıp olur millet hala 3090 kullanıyor çatır çatır :D 4-5 yıl sonra da kullanmaya devam edecekler.

ı
Doğru hocam ama yani demek istediğim 4K ultrada anca zaten 5 yıl yeter yoksa 1080p de 10 yıl da gider 5090

• İnanılmaz
Geri