❌İndirim Bitti! RTX ASUS DUAL 4070 14.999 TL SİNERJİ STOK SINIRLI KOŞUN

ne guzel iste Asuscu tayfanin kaziklanisini cekirdekle birlikte izleriz ulkede enayi cok
TUF kartların oc performansına bir bak derim. Net %12 performans artışı sağlıyorum normal bir karta göre. Fiyatında da zaten o kadar fark var. Yani öyle enayi falan sanma milleti. Herkes enayi, sen mi akıllısın da bu kartlar bu kadar rağbet görüyor?

TUF kartların oc performansına bir bak derim. Net %12 performans artışı sağlıyorum normal bir karta göre. Fiyatında da zaten o kadar fark var. Yani öyle enayi falan sanma milleti. Herkes enayi, sen mi akıllısın da bu kartlar bu kadar rağbet görüyor?
Rahat %25'lik fark var aralarında, OC'nin babası ile ulaşman dileğiyle.
1681393742555.png

evet şu karta 4070Ti fiyatı bayılanlar enayi, ben akıllıyım. TUF 4070Ti bile ara ara 20klara düşüyordu, ne rağbetinden bahsediyoruz tam olarak?

Güç tüketimi konusunda çok başarılı bir kart olmuş zaten. 200W TDP ile 3080 performansı çok iyi. Şu an 15K'ya burun kıvırılıyor fakat ben 17-18 civarına çıkacağını düşünüyorum ileride. Daha 4070 Tİ'ları 20 altına düşürememişken 4070'in kaç olmasını bekliyoruz acaba? 20K'ya sadece PNY - Zotac gibi markalar var şu anda.
PNY güzel marka, yabana atmayın. Direk nvidia board partner'ı. Ama Zotac için aynı şeyi söyleyemem.

Ben nvidianın bu serisini gerçekten beğenmedim dlss3 ve rtx üzerine çalışılmış sadece nativede o kadar büyük artışlar yok ayriyeten fiyatları malum. Sadece top modellere uğraşılmış.

Rahat %25'lik fark var aralarında, OC'nin babası ile ulaşman dileğiyle.
Alıntıyı görüntüle
evet şu karta 4070Ti fiyatı bayılanlar enayi, ben akıllıyım. TUF 4070Ti bile ara ara 20klara düşüyordu, ne rağbetinden bahsediyoruz tam olarak?

%10-12 civarı fazla para ve bir o oranda da fazla performans alıyorsan bu mantıklıdır. Kaldı ki Renault da yolda gidiyor da bir BMW gibi gitmiyor. Ben de zamanında ucuz kart aldım. Azıcık bir OC yapmaya kalksan sürekli donmalar, çökmeler... Coil whine da cabası. Ha şanslısındır sende olmaz. Ama bunları tercih edenlerin bir nedeni var ve sen insanlara tercihlerinden ötürü enayi diyemezsin. Kaliteye para vereceksin. Ucuz etin yahnisi yavan olur.

Gaminggen de hala stokları mevcut.

Gaminggen de hala stokları mevcut.
MSI Ventus alınmıyor sepette stok yok diyor.

%10-12 civarı fazla para ve bir o oranda da fazla performans alıyorsan bu mantıklıdır. Kaldı ki Renault da yolda gidiyor da bir BMW gibi gitmiyor. Ben de zamanında ucuz kart aldım. Azıcık bir OC yapmaya kalksan sürekli donmalar, çökmeler... Coil whine da cabası. Ha şanslısındır sende olmaz. Ama bunları tercih edenlerin bir nedeni var ve sen insanlara tercihlerinden ötürü enayi diyemezsin. Kaliteye para vereceksin. Ucuz etin yahnisi yavan olur.
Kalite ayrı bir mevzu, 4070'e 20-21K biçilmesinin savunulacak bir tarafı yok, TUF olsun X Trio olsun hadi Z Trio olsun fark etmez. Saçmalıktan öte bir şey değil, kalite kalite diyip geçtiğiniz sürece de böyle fiyatı artmaya devam edecek. O fiyatlarda Galax ST, Gaming Pro modelleri var, bunlara Renault mu diyorsun? Yani hadi boş ver galaxı paliti falan, TUF modelinin falan da bu fiyatlara düştüğü oluyor nadir de olsa.

Sepette alınıyor tekrar dene hocam.
  • Üzgünüz, stoklarımızda siparişinizi yerine getirecek yeterli "MSI GeForce RTX 4070 OC Ventus 3X 12GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı" bulunmuyor (mevcut miktar 0). Bu sorunun yol açtığı rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Yaklaşık 30 dakikadır böyle alınmıyor ventus.

Kalite ayrı bir mevzu, 4070'e 20-21K biçilmesinin savunulacak bir tarafı yok, TUF olsun X Trio olsun hadi Z Trio olsun fark etmez. Saçmalıktan öte bir şey değil, kalite kalite diyip geçtiğiniz sürece de böyle fiyatı artmaya devam edecek. O fiyatlarda Galax ST, Gaming Pro modelleri var, bunlara Renault mu diyorsun? Yani hadi boş ver galaxı paliti falan, TUF modelinin falan da bu fiyatlara düştüğü oluyor nadir de olsa.
Ben fiyattan söz etmiyorum. Ben 4070ti TUF kartını 22Binde aldım. En ucuz 4070ti 20Bindi. Bilerek ve isteyerek TUF'u tercih ettim, çünkü ZOTAC nasıl bir marka iyi biliyorum. Kapanın elinde kalır. Coil whine'ı kulaklıktan bile duyarsın. Sırf marka değil yani. PCB kalitesi, kapasitörlerin kalitesi, soğutma kalitesi vb. Ben tutup TUF diye 2 katı para verilmeli demiyorum ama %10 fark varsa verilir. Eve gidince zaman bulursam frekans değerlerini atarım buradan farkı anlarsın. Bence de kartlar şu an olması gerektiklerinden en az 100 usd pahalı. Ben bu seriyi de es geçip bir önceki seriyi aldım 11/11 kampanyasından ancak kart sorunlu çıkınca iade ettiler değişim istememe karşın. Sapphire marka idi. Aynı marka başka bir kartta da bu başıma gelmişti. İşte marka bu yüzden önemli. Asus'tan aldığım hiçbir ürün sıkıntı çıkarmadı bana. Bu nedenle yine alacak olsam Asus alırım. 2-3 ay servise gitti geldisiyle uğraşamam. Ha bu enayilik diyorsan bilemem. Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,313
Üyeler
183,785
Son üye
arda2982
Geri