RTX ekran kartı önerisi

1984

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
8000
Merhaba 8000-8500 TL butce ile RTX ekran kartı ariyorum ben iki tane buldum sizce bunlar nasildir ve bunlardan iyi oldugunu dusundukleriniz varsa onerebilirsiniz simdiden teşekkürler. Dipnot: Sistem yeni toplanacaktır İşlemci: Rayzen 5600 Anakart: Gigabyte B450M-K 1.0 AM4 DDR4 MATX Anakart

Merhaba 8000-8500 TL butce ile RTX ekran kartı ariyorum ben iki tane buldum sizce bunlar nasildir ve bunlardan iyi oldugunu dusundukleriniz varsa onerebilirsiniz simdiden teşekkürler. Dipnot: Sistem yeni toplanacaktır İşlemci: Ryzen 5600 Anakart: Gigabyte B450M-K 1.0 AM4 DDR4 MATX Anakart

bilgisayara toplam ayırdığınız bütçeyi söylerseniz biz dizelim

Al geç arkana bakma.
Tavsiye icin tesekkur ederim. Sistemi inceledim fakat islemci oyunlar da yetersiz kalmaz mi ? Cunku butun pc toplayan kisiler ve oyuncular islemci olarak ryzen tercih ediyor.

Al geç arkana bakma.
https://www.gaming.gen.tr/urun/3005...r6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
bence buna bakılabilir

silindi

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: 1984
Merhaba 8000-8500 TL butce ile RTX ekran kartı ariyorum ben iki tane buldum sizce bunlar nasildir ve bunlardan iyi oldugunu dusundukleriniz varsa onerebilirsiniz simdiden teşekkürler. Dipnot: Sistem yeni toplanacaktır İşlemci: Ryzen 5600 Anakart: Gigabyte B450M-K 1.0 AM4 DDR4 MATX Anakart

Bilgisayar toplayacaksan arkadaşların attığı hazır sistemler uygun fiyatlı. Şimdi hazır sistemler daha ucuza geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1984
Bilgisayar toplayacaksan arkadaşların attığı hazır sistemler uygun fiyatlı. Şimdi hazır sistemler daha ucuza geliyor.
Tamam oyleyse hazir alayim. Hazir sistemler de bir parcayi guzel koyup diyer parcayi kotu koyduklarindan dolayi kararsiz kalmistim yarina kadar bekliyim guzel sistemler onerilirse alirim.

silindi

Son düzenleme:
Benim tercihim 12400f. Oyunlarda daha fazla FPS verir.
Sistemin parça kalitesi gayet iyi. Alabilirsin.
aralarında çok büyük bir fark yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam oyleyse hazir alayim. Hazir sistemler de bir parcayi guzel koyup diyer parcayi kotu koyduklarindan dolayi kararsiz kalmistim yarina kadar bekliyim guzel sistemler onerilirse alirim.
hocam önerim
bunu almanızdır 8 gb vram şimdiden yetmemeye başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,699
Üyeler
187,720
Son üye
cakirbey74
Geri