Neler Yeni

Rtx ekran kartımı rx mi

TİTAN.

80+ Platinum
Ama knk FPS değerlerine baktım YouTube den rx daha iyi diyo kafam karıştı
Aga dlss ile fark kapanıyor ve nvdia nın yazılım amdden çok daha iyi amd ekran kartı fp olabilir ama sürekli hata alma riskin var yazılımsal açıdan çok daha üstün nvdia sana çu şekilde diyim 100 üzerinden puanlıyorum
NVDİA
TEKNİK ANLAMDA :80+Dlss=10=90
YAZILIM ANLAMINDA : 95
AMD
TEKNİK ANLAMDA:93
YAZILIM ANLAMINDA:80

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ahmet ylmz
Aga dlss ile fark kapanıyor ve nvdia nın yazılım amdden çok daha iyi amd ekran kartı fp olabilir ama sürekli hata alma riskin var yazılımsal açıdan çok daha üstün nvdia sana çu şekilde diyim 100 üzerinden puanlıyorum
NVDİA
TEKNİK ANLAMDA :80+Dlss=10=90
YAZILIM ANLAMINDA : 95
AMD
TEKNİK ANLAMDA:93
YAZILIM ANLAMINDA:80
Yani sadece %3 Lüo bir fark var peki ileriki zamanda AMD yazılım geliştirip far yle öne gecebilirmi tahmini geleceğe yönelik bir hareket olsun istiyorum en fazla 4 sene benim bu pc ti kullanm lazim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,955
İsim
Hacı
Bu kartlar içindense RTX 3060.
Ben RX 6700 XT alırdım.

TİTAN.

80+ Platinum
Yani sadece %3 Lüo bir fark var peki ileriki zamanda AMD yazılım geliştirip far yle öne gecebilirmi tahmini geleceğe yönelik bir hareket olsun istiyorum en fazla 4 sene benim bu pc ti kullanm lazim
Kanka ben her türlü NVDİA derim nvdiada yazılım tarafında o 4 yılda gelişecektir sonuçta amd hatalarla dolu bezebilirsin canından forumda bu tarz duruma kalan insan çok var ama sen bilirsin

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ahmet ylmz
Kanka ben her türlü NVDİA derim nvdiada yazılım tarafında o 4 yılda gelişecektir sonuçta amd hatalarla dolu bezebilirsin canından forumda bu tarz duruma kalan insan çok var ama sen bilirsin
Bak sen şimdi böyle yazmışsın Nvidia almak istiyorum ama sonra biri alta rx yaziyo ilk defa alacağım için çok kafaya takıyorum ama genede saol

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Yiğit Yenigün
Knk 3060 al geç bence AMD driver sorunlarıni çok goruyorum yani Nvidia bence daha kaliteli ama AMD de alınabilir

Onurkoslu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Muharrem onur Kosluoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar donanımları
6650xt, dlss açık 3060 dan daha fazla fps veriyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR