Rtx ekran kartımı rx mi

Ama knk FPS değerlerine baktım YouTube den rx daha iyi diyo kafam karıştı
Aga dlss ile fark kapanıyor ve nvdia nın yazılım amdden çok daha iyi amd ekran kartı fp olabilir ama sürekli hata alma riskin var yazılımsal açıdan çok daha üstün nvdia sana çu şekilde diyim 100 üzerinden puanlıyorum
NVDİA
TEKNİK ANLAMDA :80+Dlss=10=90
YAZILIM ANLAMINDA : 95
AMD
TEKNİK ANLAMDA:93
YAZILIM ANLAMINDA:80

Aga dlss ile fark kapanıyor ve nvdia nın yazılım amdden çok daha iyi amd ekran kartı fp olabilir ama sürekli hata alma riskin var yazılımsal açıdan çok daha üstün nvdia sana çu şekilde diyim 100 üzerinden puanlıyorum
NVDİA
TEKNİK ANLAMDA :80+Dlss=10=90
YAZILIM ANLAMINDA : 95
AMD
TEKNİK ANLAMDA:93
YAZILIM ANLAMINDA:80
Yani sadece %3 Lüo bir fark var peki ileriki zamanda AMD yazılım geliştirip far yle öne gecebilirmi tahmini geleceğe yönelik bir hareket olsun istiyorum en fazla 4 sene benim bu pc ti kullanm lazim

Bu kartlar içindense RTX 3060.
Ben RX 6700 XT alırdım.

Yani sadece %3 Lüo bir fark var peki ileriki zamanda AMD yazılım geliştirip far yle öne gecebilirmi tahmini geleceğe yönelik bir hareket olsun istiyorum en fazla 4 sene benim bu pc ti kullanm lazim
Kanka ben her türlü NVDİA derim nvdiada yazılım tarafında o 4 yılda gelişecektir sonuçta amd hatalarla dolu bezebilirsin canından forumda bu tarz duruma kalan insan çok var ama sen bilirsin

Kanka ben her türlü NVDİA derim nvdiada yazılım tarafında o 4 yılda gelişecektir sonuçta amd hatalarla dolu bezebilirsin canından forumda bu tarz duruma kalan insan çok var ama sen bilirsin
Bak sen şimdi böyle yazmışsın Nvidia almak istiyorum ama sonra biri alta rx yaziyo ilk defa alacağım için çok kafaya takıyorum ama genede saol

Knk 3060 al geç bence AMD driver sorunlarıni çok goruyorum yani Nvidia bence daha kaliteli ama AMD de alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,735
Üyeler
197,264
Son üye
sered32fg
Geri