Neler Yeni

Rtx Minecraft da bu gerçekmi?

babapro21

80+ Bronze
Onlar 1024 - 2048 - 4096 - 8192 bitlik texture packler.
Not : Normal Minecraft 32 veya 64 bit texture pack kullanıyor diye biliyorum.

Gerçek RTX grafikleri bu kadar sağlam değil. RTX zaten doku kalitesi değil, gölge kalitesine daha çok önem veriyor.
Hocam bende Nvidia ve Amd var ama şimdi çok ikilemde kaldim bu texturepack ile AMD nin Rtx ini kullansak yine böyle güzel olurmu?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam bende Nvidia ve Amd var ama şimdi çok ikilemde kaldim bu texturepack ile AMD nin Rtx ini kullansak yine böyle güzel olurmu?
AMD'nin RTX performansı NVİDİA kadar başarılı değil.Görüntü böyle olabilir ama fps daha düşük olur.

babapro21

80+ Bronze
Onlar 1024 - 2048 - 4096 - 8192 bitlik texture packler.
Not : Normal Minecraft 32 veya 64 bit texture pack kullanıyor diye biliyorum.

Gerçek RTX grafikleri bu kadar sağlam değil. RTX zaten doku kalitesi değil, gölge kalitesine daha çok önem veriyor.
Hocam bunu yapinca Minecraftda bu özelliği kolayca açıp kapatabiliyormuyuz?
ya da böyle yapinca baska ozellikler kapanıyor mu?
ya da online oynayabilirmiyiz?
teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD'nin RTX performansı NVİDİA kadar başarılı değil.Görüntü böyle olabilir ama fps daha düşük olur.
hocam duzeltirler büyük ihtimal ben bunun bi dusugune de razıyım çok guzel yav.
hocam biz bu dosyayi oyuna ekleyince isteyip açıp kapatabiliyormuyuz?
teşekkürler...

babapro21

80+ Bronze
Her oyuna olmaz.Ekstra internetten indirip kaynak klasörüne atacaksın.
Hocam her oyunun texture packi farklı mı ve ornek veriyorum ben bunu kapatmak istiyorum diyelim iste onu oyunun kendi ayarlarından mi yoksa oyunun klasirunden mi silmem gerekecek.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam her oyunun texture packi farklı mı ve ornek veriyorum ben bunu kapatmak istiyorum diyelim iste onu oyunun kendi ayarlarından mi yoksa oyunun klasirunden mi silmem gerekecek.
Ayarlardan kapatabilirsin.Texture pack olayı minecraftta var sadece.Diğer oyunlara ekstra mod kurman gerekir.

babapro21

80+ Bronze
Ayarlardan kapatabilirsin.Texture pack olayı minecraftta var sadece.Diğer oyunlara ekstra mod kurman gerekir.
Hocam yani oyuna dosya kurmam gerekmiyor.
Eee iyiymiş uğraşmam en azından.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam birde ayarlarda nerede bu texture pack?

Son düzenleme:
Top Bottom