RTX2060 (AmazonJP) 'ye 3 monitör bağlanır mı ?

Nyrxia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
497
Bilgisayarımda RTX2060 Amazon JP ekran kartı var. Bu kartta 1 adet HDMİ 1 adet Displayport 1 adet 24+1 Dvi girişi mevcut sadece. Display ve hdmi ile görüntü alabiliyorum fakat (henüz aktif dönüştürücü denemedim) Dvi ile görüntü alamıyorum. 1 Normal dönüştücü ile denedim 1 ucu 24+1dvi 1 ucu vga olan kablo ile denedim 2si ilede alamadım görüntüyü. Geçtiğimiz günlerde anakartı değiştirmek için bilgisayar tamircisine götürdüm oradaki DAYI dediki zaten bundan görüntü alamazsın.. Doğrulugu varmıdır alabilirmiyim alamazmıyım.¿ Yardımcı olursanız sevinirim.

Yanlış demiş. RTX 2060'ım varken 3 monitör kullanabiliyordum. Sorun başka bir şeyde.

Birkaç ay öncesine kadar HD 5770'yle bile 3 monitör kullanıyordum. Şu anda da HD 6850 ile 3 monitör kullanıyorum.

Yanlış demiş. RTX 2060'ım varken 3 monitör kullanabiliyordum. Sorun başka bir şeyde.

Birkaç ay öncesine kadar HD 5770'yle bile 3 monitör kullanıyordum. Şu anda da HD 6850 ile 3 monitör kullanıyorum.
TR 2060larında farklı girişler mevcut sizdede hdmi dvi ve display mi vardı acaba ?

TR 2060larında farklı girişler mevcut sizdede hdmi dvi ve display mi vardı acaba ?
"TR RTX 2060'ı" diye bir terim-tabir yok.
GIGABYTE RTX 2060 OC 6G modeli vardı bende, 3 adet DisplayPort çıkışı ve 1 adet HDMI çıkışı vardı.

Sendeki RTX 2060'ın tam marka modeli nedir?

GIGABYTE RTX 2060 OC 6G modeli vardı bende, 3 adet DisplayPort çıkışı ve 1 adet HDMI çıkışı vardı.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galax

Galax
Modelden dolayı 3 monitör kullanamama durumu var mı diye model sormuştum. Pek bir şey bulamadım ancak önemli değil, üretici firma bunu kısıtlamaz. Ha eğer kısıtlıyorsa kendi dandirikliği.

3 monitör kullanabilirsin. DisplayPort ve HDMI'dan görüntü alıyormuşsun zaten, DVI çıkışından görüntü alamıyormuşsun. Denediğin dönüştürücülerin hepsi pasif dönüştürücü müydü? Eğer öyleyse çalışmaması normal çünkü VGA analogdur, dijital değil. Artık ekran kartlarına VGA koyulmamasının sebebi de bu, analog olması.

DVI ile bağlamayı düşündüğün monitörde DVI girişi var mı? Büyük ihtimalle yok. DVI dönüştürücü alırken aktif dönüştürücü al. O dönüştürücüler dijital sinyali analog sinyaline dönüştürebilir. Bu sayede VGA monitöre görüntü verebilirsin.

Modelden dolayı 3 monitör kullanamama durumu var mı diye model sormuştum. Pek bir şey bulamadım ancak önemli değil, üretici firma bunu kısıtlamaz. Ha eğer kısıtlıyorsa kendi dandirikliği.

3 monitör kullanabilirsin. DisplayPort ve HDMI'dan görüntü alıyormuşsun zaten, DVI çıkışından görüntü alamıyormuşsun. Denediğin dönüştürücülerin hepsi pasif dönüştürücü müydü? Eğer öyleyse çalışmaması normal çünkü VGA analogdur, dijital değil. Artık ekran kartlarına VGA koyulmamasının sebebi de bu, analog olması.

DVI ile bağlamayı düşündüğün monitörde DVI girişi var mı? Büyük ihtimalle yok. DVI dönüştürücü alırken aktif dönüştürücü al. O dönüştürücüler dijital sinyali analog sinyaline dönüştürebilir. Bu sayede VGA monitöre görüntü verebilirsin.
Tr 2060 dediğim olay sizin gibi arkadasımdada coklu girişler mevcut onu kastediyordum.

Önce pasif denedim

Sonrasında bu ürünü aldım

şimdi bugün son olarak

bu ürünü sipariş ettim. Kafama takılan acaba görüntü gerçekten dvi üzerinden alabilir miyim alamaz mıyım oldu. Yanıtın için teşekkür ederim.

2. ürünün aktif yada pasif oldugunu algılayamadıgım için şimdi gercek bir aktif dönüştürücü aldım bakalım nolacak.

Sonrasında bu ürünü aldım
Bu bozuk gelmiş olabilir. İade et.
şimdi bugün son olarak bu ürünü sipariş ettim.
Bu tür dönüştürücülerin aynı modelini, DisplayPort to VGA ve HDMI to VGA modellerini kullandım. Genelde sorunsuz çalışıyorlar, en azından ben sorun yaşamadım ama sorun yaşayan gördüm.
Bundan umutluyum, çalışacağını düşünüyorum.
Kafama takılan acaba görüntü gerçekten dvi üzerinden alabilir miyim alamaz mıyım oldu.
DVI çıkışına takacağın monitörde DVI girişi olsaydı şu anda paşa paşa kullanıyor olurdun. Yapacak bir şey yok.
Yanıtın için teşekkür ederim.
Önemli değil.
En son aldığın dönüştürücü geldiğinde beni konuya etiketle. Çalışıp çalışmayacağını görmek istiyorum.

Bu bozuk gelmiş olabilir. İade et.

Bu tür dönüştürücülerin aynı modelini, DisplayPort to VGA ve HDMI to VGA modellerini kullandım. Genelde sorunsuz çalışıyorlar, en azından ben sorun yaşamadım ama sorun yaşayan gördüm.
Bundan umutluyum, çalışacağını düşünüyorum.

DVI çıkışına takacağın monitörde DVI girişi olsaydı şu anda paşa paşa kullanıyor olurdun. Yapacak bir şey yok.

Önemli değil.
En son aldığın dönüştürücü geldiğinde beni konuya etiketle. Çalışıp çalışmayacağını görmek istiyorum.
Yarın yada pazartesi elimde olur. Diğer aldıgım pasif dönüştürücüleri iade ettim zaten. Aktif olanı denedikten sonra dönüş yapacağım.

dvi dönüştürücüleri bazen çalışmıyor 3 tane aldım ikisini iade ettim bir tanesi çalıştı

Geri