RTX2060 GAMING LAPTOP ÖNERİLERİ

Ninqauble

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
12000
Arkadaşlar yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum. RTX2060 olması birinci önceliğim. Çok kararsız kaldım ilk defa bu denli yüksek sistem(benim için xd) alacağım için marka önerilerinize ihtiyacım var. Bütçe 12k civarı. Araştırmalarıma dayanarak HP Omen 17-CB1026NT / Intel Core i7 10750H / 16GB RAM / 1TB + 256GB SSD RTX2060 sistemi ön plana çıkıyor. Bu laptop hakkında fikirleriniz nelerdir. Teşekkürler.

12.000 TL bütçeye 5 seri Ryzen'li ve 3060'lı laptop bulunur beklersen.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum. RTX2060 olması birinci önceliğim. Çok kararsız kaldım ilk defa bu denli yüksek sistem(benim için xd) alacağım için marka önerilerinize ihtiyacım var. Bütçe 12k civarı. Araştırmalarıma dayanarak HP Omen 17-CB1026NT / Intel Core i7 10750H / 16GB RAM / 1TB + 256GB SSD RTX2060 sistemi ön plana çıkıyor. Bu laptop hakkında fikirleriniz nelerdir. Teşekkürler.
Laptop güzel ama işlemci intel olduğu için ısınabilir. RTX şart değilse 2060 dengi:
8gb 3200mhz ram takın canavar olur canavar.
İ5 10200H ile 3060 darboğaz yapacaktır bakmayın ona.

Laptop güzel ama işlemci intel olduğu için ısınabilir. RTX şart değilse 2060 dengi:
8gb 3200mhz ram takın canavar olur canavar.
İ5 10200H ile 3060 darboğaz yapacaktır bakmayın ona.

Bence de msi alpha daha mantıklı olur. İşlemcisi i9 9880h gücünde, ekran kartı ise rtx 2060 gücünde. Tek eksiği 8 gb ram ama halledilemeyecek bir şey değil. Soğutması başarılı zaten. Bu kızgın ve üzgün atanlar daha iyisini önerse ya acaba? Öyle kızgın ya da üzgün atıp kenara çekilmek pek de hoş olmuyor açıkçası, bir şey biliyorsa söylenmeli.

Bence de msi alpha daha mantıklı olur. İşlemcisi i9 9880h gücünde, ekran kartı ise rtx 2060 gücünde. Tek eksiği 8 gb ram ama halledilemeyecek bir şey değil. Soğutması başarılı zaten. Bu kızgın ve üzgün atanlar daha iyisini önerse ya acaba? Öyle kızgın ya da üzgün atıp kenara çekilmek hoş olmuyor, bir şey biliyorsa söylenmeli.
Hocam gücünde değil fark atıyor:D cinebench r23 te 1000 puan fark attım 9880H'a. AboveShaft isimli arkadaşı bende bilmiyorum saplantılı gibi profilime girip her mesajıma kızgın atıyor:D ilk kez böyle bir manyakla karşılaşıyorum.

Hocam gücünde değil fark atıyor:D cinebench r23 te 1000 puan fark attım 9880H'a. AboveShaft isimli arkadaşı bende bilmiyorum saplantılı gibi profilime girip her mesajıma kızgın atıyor:D ilk kez böyle bir manyakla karşılaşıyorum.

Geçmiş olsun hocam o zaman 😂 valla ben o güçte diye biliyorum ama ryzen 7 3750h versiyonunu kullandığım için açıkçası ben test edemiyorum. Siz birebir test ettiyseniz doğrudur olabilir.

Geçmiş olsun hocam o zaman 😂 valla ben o güçte diye biliyorum ama ryzen 7 3750h versiyonunu kullandığım için açıkçası ben test edemiyorum. Siz birebir test ettiyseniz doğrudur olabilir.
Sağolun hocam arkadaş cevap falanda yazmıyor kızgın atıp bırakıyor:D şikayet edebileceğimiz bir yer varmıdır?

Şuan il dışındayım laptopu yanıma almadım, döndüğümde test sonuçlarını bırakırım buraya.

Sağolun hocam arkadaş cevap falanda yazmıyor kızgın atıp bırakıyor:D şikayet edebileceğimiz bir yer varmıdır?

Şuan il dışındayım laptopu yanıma almadım, döndüğümde test sonuçlarını bırakırım buraya.

@banxtre hocam yardım edebilir o konuda.

Valla merak ettim hocam özelden ya da bu konudan yollayabilirsiniz test sonucunu.

Yurtdışından getirtme şansınız varsa bu:

Geri