Yardımcı olabilcek var mıArkdaşlar İngilizce kullanım hatası veriyor ama kullanmıyorum yardımcı olabilecek var mı
Al tp de şu anda 8 kişi aldı en fazla para iadesi olur.
çok enteresan. param dovizde olmasa denerdim şansımı.Newegg girip direk rtx 2060 laptop yazinca hala çıkıyor demekki hala alınabiliyor bence alabilen alsın
Neden kararsız kalıyorsun ki gerçek değilse sanal kart oluşturduğun için anında geri para iadesi var.Çok kararsız kaldım hala stokta gibi görünüyor
Usta bu gerçekse dövizden daha fazla kazandırır.çok enteresan. param dovizde olmasa denerdim şansımı.
fiziksel olarak elimdeler , gidip bozdurmak da vakit alır falan...Usta bu gerçekse dövizden daha fazla kazandırı
Neden kararsız kalıyorsun ki gerçek değilse sanal kart oluşturduğun için anında geri para iadesi var.
kardeşim 3600 liraya rtx2060 lı laptop alıyorsun hala batarya diyosunYalnız o laptobun sorunu olabilir
Batarya problemi diye başlık atmış ürünü alan birisi
Alıntıyı görüntüle
Ona göre dikkat edin
Böyle diyor @Re Flex
Özür dilerim dekardeşim 3600 liraya rtx2060 lı laptop alıyorsun hala batarya diyosun
Hocam okudum zaten RTX 2060'lı laptop alıyorsunuz 4000 TL'ye buna mı takıcaksınız.Yalnız o laptobun sorunu olabilir
Alıntıyı görüntüle
Ona göre dikkat edin
Böyle diyor @Re Flex
hıyar çıkmadığı sürece kara geçiyorsun.Yalnız o laptobun sorunu olabilir
Alıntıyı görüntüle
Ona göre dikkat edin
Böyle diyor @Re Flex