Rtx2060s/ryzen 5 3400g fps düşüşü

arda65

80+
Reaksiyon skoru
0
ekran çözünürlüğü 1600x900
ekran kartı msi ventus rtx 2060s
işlemci ryzen 5 3400g
anakart gigabayt a320m s2h
ram 2x8 16gb 3200mhz
oyunlarda almam gereken fpsi alamıyorum nerde ne kadar ayar varsa herşeyi denedim nvdia denetim masası olsun kendi ayarları olsun driverları silip tertemiz yüklesemde
bilgisayara komple format atsamda hala kasıyo forzada çok önceden ultra girafiklerde 120 110 civarı fps alırken şimdi ise med/high arası grafiklerde zarzor 60 alıyorum (arka kısımda açık olan hiçbir uygulamaya yok)
oynadıgım bütün oyunlar kasmaya başladı youtubeden videoya bakıyorum aynı sistem adam cs de 220 alıyo ben cs de 80 zor alıyorum
ekran kartı yokkan upu işlemci kullanıyodum forza 4 de mid de 70 fps aldıgımı hatırlıyorum
param olmadıgından ne anakartı nede işlemciyi değişemiyorum sadece eski performans geri gelse benim için yeterli
bu konu hakkında bana yardımcı olabilicek varsa lütfen yardım etsin
fotoğrafta her şey ultrada bazı ekstrem olanlar kapalı sonradan med/high yaptım 50 fps civarı aldım

Ekler

• Screenshot_35.webp
    Screenshot_35.webp
    50 KB · Hit: 11
Ben fpsde çok bi gariplik göremiyorum. O işlemci ve ekran kartıyla çok daha fazlasını alamazsın zaten.

Ben fpsde çok bi gariplik göremiyorum. O işlemci ve ekran kartıyla çok daha fazlasını alamazsın zaten.
diğer insanlarınkine baktıgımda daha yüksek fpsler görüyorum aynı ayarlarda ve 2 yıl öncesinde Rdr 2 yi high/ultra civarı 88 fps civarı alırken şimdi 40 zor alıyorum. Forza horizon 4 ise gecen 1 2 sene önce 120 fps 110 fps cıvarı oyun oynarken yüksek ve ultrada. şimdi ise high ultra 30 fps mid/high 55 fps sence bu sistemde olaması gereken birşeymi?

Son düzenleme:
Geri