Starlex
80+ Silver
Rtx 2060S ve i3 12.nesil ile warzone da kaç fps alırım orta yada yüksek ayarlarda
Rtx 2060S ve i3 12.nesil ile warzone da kaç fps alırım orta yada yüksek ayarlarda
Şuan sisteminizde 12. Nesil işlemcimi var alacakmısınız?Şu yönden bakarsak çok iyi şuan 1.nesil işlemci var warzone açmıyor
Eğer işlemci daha almadıysan işlemcidede amd tavsiye ediyorum çünki daha gelecek planlı ve performanslı oluyorlarŞu yönden bakarsak çok iyi şuan 1.nesil işlemci var warzone açmıyor
Evet ilk başta R5 5600 düşündüm ama bütçe kurtarmadıŞuan sisteminizde 12. Nesil işlemcimi var alacakmısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer işlemci daha almadıysan işlemcidede amd tavsiye ediyorum çünki daha gelecek planlı ve performanslı oluyorlar
Sakın intele geçme o zaman r3 lere bak veya daha önceki seriye 4000 veya 3000 2. Elden bulursun intel alırsan uzun ömürlü bir sistem olmaz benden demesiEvet ilk başta R5 5600 düşündüm ama bütçe kurtarmadı
Oyun VRAM tüketiyor amd daha iyi bir tercih olurŞuanki bütçem RTX2060S kadar var performans iyi olurdimi?
sadece Call of Duty Warzone oynamak istiyorum
hayır bütçe yükseltirsenizRX6600xt 8gb RTX2060S 8GB fark yok ?
hocam açık konuşmak gerekirse staja başlayacağım Maaş ise 5.600TL İçinden 2000TL ben alacağım kalanı aileme vereceğim normal olarak bütçem çok yok almak istedim başka şeylerde var Tr de yaşamakhayır bütçe yükseltirseniz
steam hesaplarının değerini tam anlayamıyorum yazı yazayımda bilen arkadaşlar cevaplasınhocam açık konuşmak gerekirse staja başlayacağım Maaş ise 5.600TL İçinden 2000TL ben alacağım kalanı aileme vereceğim normal olarak bütçem çok yok almak istedim başka şeylerde var Tr de yaşamak
Steam Hesabımı satsam nekadar kazanırım Alıntıyı görüntüle
birde satılması zor tek maille hesabını geri alabiliyorsunhocam açık konuşmak gerekirse staja başlayacağım Maaş ise 5.600TL İçinden 2000TL ben alacağım kalanı aileme vereceğim normal olarak bütçem çok yok almak istedim başka şeylerde var Tr de yaşamak
Steam Hesabımı satsam nekadar kazanırım Alıntıyı görüntüle
satarsam çok iyi olur ben 5500 TL ye koydum satılırsa çok sevinirim satılmazsa yapcak bişey yok Gamesatış dasteam hesaplarının değerini tam anlayamıyorum yazı yazayımda bilen arkadaşlar cevaplasın
birde satılması zor tek maille hesabını geri alabiliyorsun