🔥İndirim RTX3050 Acer Nitro 5 Laptop 19,649₺🔥🔥

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421

En ucuz rtx3050'li laptop bence tam f/p amazon satıcı ürün⭐⭐
Screenshot_2023-11-17-15-41-24-239_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg

Peşin fiyatına 6 taksit imkanı varmış. 12 olsa alacaktım :D

Alınır mı? Victus'lara kıyasla malzeme kalitesi VS. açısından nasıldır? Soğutma performansı yeterli mi? En ucuz 3050 olunca bir tık düşündürüyor ama bütçemiz de maksimum bu kadar.

Bir arkadaş bugün sipariş etmeyi düşünüyor da. Acaba bunu mu alsak yoksa ekran kartsız ama daha kaliteli bir model mi alsak diye arada kaldık. Oyun oynamayacak ama netcad falan kullanacak çevre mühendisi. Büyük çizimler yapmıyor.

4050 ile 3050 arasında fark nedir
God of war, rdr2 gibi oyunları hangi ayarda oynayabilirim

Alınır mı? Victus'lara kıyasla malzeme kalitesi VS. açısından nasıldır? Soğutma performansı yeterli mi? En ucuz 3050 olunca bir tık düşündürüyor ama bütçemiz de maksimum bu kadar.

Bir arkadaş bugün sipariş etmeyi düşünüyor da. Acaba bunu mu alsak yoksa ekran kartsız ama daha kaliteli bir model mi alsak diye arada kaldık. Oyun oynamayacak ama netcad falan kullanacak çevre mühendisi. Büyük çizimler yapmıyor.
Aynı laptopun 3050ti'lısı var şuan bende victuslara göre soğutması çok çok daha iyi victus kullananlar hep ısınmadan şikayetçi malzeme kalitesi olarak kasa bı tık kalın problem olurmu bilmem ve Windows 10da ses gelmiyor sürücüleri 11 destekliyor şuan daha çok ağır bir oyun oynamadım ps3 emülatörü switch emülatörü apex minecraft skyrim GTA 4 vs gibi oyunları oynadım

Geri