Termal macunu kendin sürebilirsin.Youtube da videolar var ama hiç elin yatkın değilse bilen biri yapsınRtx3050 ve i7 12700h var işlemci derecesini bir türlü düşüremiyorum sanırım ondan kasıyor bi' de belki virüs vardır dedim şu dosya ne biliyor musunuz?
Bunun dışında lolde 180fps alırken bi anda 140 sonra 100 hatta 90lara düşüyor ve öyle kalıyor alt tab atıp yenile yapınca ise 110 120 bazen 140a geri çıkıyor ama bi süre sonra düşüyor nasıl çözerim bunu? Genel oyunlarda fps düşüşü almaya başladım bu aralar.
Alıntıyı görüntüle
hangi soğutucuyu kullaniyon hocamTermal macun al bakım yap tf 8 iyidir tf 7 de laptoplarda bu hamur gibi olanlar iyi oluyor deneyimime göre ayrıca soğutucunuz yoksa allın fark ediyor cidden
Bendeki soğutucu çok kalşteli değil ama bana yeterli rampage ad rc 4 varhangi soğutucuyu kullaniyon hocam