Neler Yeni

Çözüldü✓ Rtx3050 sistem 8.799₺ vatan

arisaka

80+ Bronze
Alan arkadaslara hayırlı olsun vatandan beklenmeyen hamleydi
2 ay önce RX6600 lerin 9-10K ya satıldığı zamanda adamlar 11400 + RX6600 lü MSI sistemi 11.5K dan verdiler. O sistemden 3,5-4K para kaldırdım. Vatan arada yapıyor böyle şeyler.

Son düzenleme:

gadot48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkay y.
Sistemi alan arkadaşlar, hazırlanıyor kısmına geldi mi? siparişiniz ne durumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
2 ay önce RX6600 lerin 9-10K ya satıldığı zamanda adamlar 11400 + RX6600 lü MSI sistemi 11.5K dan verdiler. O sistemden 3,5-4K para kaldırdım. Vatan arada yapıyor böyle şeyler.
o sistemi arkadaşa aldırdım.çok iyi fiyattı.sahibindende duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Sistemi alan arkadaşlar, hazırlanıyor kısmına geldi mi? siparişiniz ne durumda
Hazırlanıyor kısmı güncellenmiyor genelde o işlemi teknik ekip yapıyor. Direk kargo işlemine geçilir bugün yarın

gadot48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkay y.
Arkadaşlar sizce sistem freedos mu gelir? windows deneme kuruyorlar mı? İlk defa masaüstü topluyorum. Laptopcuydum hep :D

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Dün telefonda görüştüm montaj hizmeti ile alakalı , sadece montajlayıp gönderiyorlarmış herhangi bir test vb yapılmıyormuş bilginiz olsun . Windows yüklenmeden gelir dediler. Ben de montaj hizmetini iptal ettirdim.

gadot48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berkay y.
Dün telefonda görüştüm montaj hizmeti ile alakalı , sadece montajlayıp gönderiyorlarmış herhangi bir test vb yapılmıyormuş bilginiz olsun . Windows yüklenmeden gelir dediler. Ben de montaj hizmetini iptal ettirdim.
Ben montaj işinden pek anlamıyorum, sizce iptal ettireyim mi? Anladığım kadarıyla ekran kartı hariç montajlı gelecek değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Ben montaj işinden pek anlamıyorum, sizce iptal ettireyim mi? Anladığım kadarıyla ekran kartı hariç montajlı gelecek değil mi?
Kardeşim montaj için sipariş mi iptal edilir. Piyasanın 3-5k aşağısina sistem almışsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Dostum sipariş demedim ki, montaj hizmetinden bahsediyorum düzgün okuyalım lütfen.
Tamam kardeşim yanlışlık olmuş. Sistemi satın aldığın da zaten direk montaj hizmeti alınmıyor mu ?

pilav

80+ Bronze
Dostum sipariş demedim ki, montaj hizmetinden bahsediyorum düzgün okuyalım lütfen.
0,01tl montaj hizmeti etmek biraz saçma değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom