pilav
80+ Bronze
Ah beGeçen hafta Samsung monitör paylaştım 2k kaçırdın
Ah beGeçen hafta Samsung monitör paylaştım 2k kaçırdın
2 ay önce RX6600 lerin 9-10K ya satıldığı zamanda adamlar 11400 + RX6600 lü MSI sistemi 11.5K dan verdiler. O sistemden 3,5-4K para kaldırdım. Vatan arada yapıyor böyle şeyler.Alan arkadaslara hayırlı olsun vatandan beklenmeyen hamleydi
o sistemi arkadaşa aldırdım.çok iyi fiyattı.sahibindende duruyor.2 ay önce RX6600 lerin 9-10K ya satıldığı zamanda adamlar 11400 + RX6600 lü MSI sistemi 11.5K dan verdiler. O sistemden 3,5-4K para kaldırdım. Vatan arada yapıyor böyle şeyler.
Hazırlanıyor kısmı güncellenmiyor genelde o işlemi teknik ekip yapıyor. Direk kargo işlemine geçilir bugün yarınSistemi alan arkadaşlar, hazırlanıyor kısmına geldi mi? siparişiniz ne durumda
Bende öyle düşünüyorum bugun verilir kargoya benceHazırlanıyor kısmı güncellenmiyor genelde o işlemi teknik ekip yapıyor. Direk kargo işlemine geçilir bugün yarın
Ben montaj işinden pek anlamıyorum, sizce iptal ettireyim mi? Anladığım kadarıyla ekran kartı hariç montajlı gelecek değil mi?Dün telefonda görüştüm montaj hizmeti ile alakalı , sadece montajlayıp gönderiyorlarmış herhangi bir test vb yapılmıyormuş bilginiz olsun . Windows yüklenmeden gelir dediler. Ben de montaj hizmetini iptal ettirdim.
Kardeşim montaj için sipariş mi iptal edilir. Piyasanın 3-5k aşağısina sistem almışsın.Ben montaj işinden pek anlamıyorum, sizce iptal ettireyim mi? Anladığım kadarıyla ekran kartı hariç montajlı gelecek değil mi?
Dostum sipariş demedim ki, montaj hizmetinden bahsediyorum düzgün okuyalım lütfen.Kardeşim montaj için sipariş mi iptal edilir. Piyasanın 3-5k aşağısina sistem almışsın.
Tamam kardeşim yanlışlık olmuş. Sistemi satın aldığın da zaten direk montaj hizmeti alınmıyor mu ?Dostum sipariş demedim ki, montaj hizmetinden bahsediyorum düzgün okuyalım lütfen.
0,01tl montaj hizmeti etmek biraz saçma değilmiDostum sipariş demedim ki, montaj hizmetinden bahsediyorum düzgün okuyalım lütfen.
Dün telefonda görüştüm montaj hizmeti ile alakalı , sadece montajlayıp gönderiyorlarmış herhangi bir test vb yapılmıyormuş bilginiz olsun . Windows yüklenmeden gelir dediler. Ben de montaj hizmetini iptal ettirdim.