Çözüldü✓ Rtx3050 sistem 8.799₺ vatan

Kablolama oldukça özensiz umarım tüm kasalar kazasız belasız teslim etmeyi becerebilirler.

Arkadaşlar, kargonuz gelince özenle konrol edin. İşlemci fanını tam oturmamışlar, kablolar çamaşır ipi gibi serilmişti. Kısaca detaylı kontol edin

Arkadaşlar, kargonuz gelince özenle konrol edin. İşlemci fanını tam oturmamışlar, kablolar çamaşır ipi gibi serilmişti. Kısaca detaylı kontol edin
hayırlı olsun kaça aldın?

Ben direk kutuyla vatan şubesine gitmeyi düşünüyorum gözlerinin önünde açıp bakarım bir problem olursa müdahale edilir montaj konusunda bilgim zayıf

Vatanın yapmış olduğu nadir kampanyalardan ama G4 sistemden f/p bakımından iyi . Bende kartla alamadım eft ile aldım ürünler ulaştı farklı mağazalardan geleceği için toplatmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Webe özel satıştı. Mağazadan alamazsınız. Almak isteyen olursa ekran kartsız veya sadece ekran kartı şeklindede satabilirim

Son düzenleme:
Vatanın yapmış olduğu nadir kampanyalardan ama G4 sistemden f/p bakımından iyi . Bende kartla alamadım eft ile aldım ürünler ulaştı farklı mağazalardan geleceği için toplatmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Webe özel satıştı. Mağazadan alamazsınız. Almak isteyen olursa ekran kartsız veya sadece ekran kartı şeklindede satabilirim
Kurulmu yaptınız mı montaj işlemini nasıl yapmışlar baştan savma bir iş mi yoksa normal mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,060
Üyeler
185,020
Son üye
Cefa32
Geri