Çözüldü✓ Rtx3050 sistem 8.799₺ vatan

Emin miyiz hocam? Bi arkadaş . H510 ile birlikte kullanabilirsiniz. H410 veya B460 olsaydı dediğiniz gibi 2666 MHz olarak çalışırdı. demişti

Yok ya bu UPS kargo ile olacak iş değil ya arıyorum ulaşamıyorum kargonun ne alemde olduğu belli değil tahmin edilen tarihi çoktan aştı iyice sıkıldım , artık gelmesi için heyecanı bıraktım artık gelsede kurtulsam modundayım :(

Kasa böyle geldi
Benim soğutucu da çıkık ve kırık geldi. Soğutucunun kırılan ayağını japon yapıştrıcısı ile yapıştırıp soğutucuyu tekrar taktım oldu ama sizin soğutucu bayağı sağlam kırılmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok ya bu UPS kargo ile olacak iş değil ya arıyorum ulaşamıyorum kargonun ne alemde olduğu belli değil tahmin edilen tarihi çoktan aştı iyice sıkıldım , artık gelmesi için heyecanı bıraktım artık gelsede kurtulsam modundayım :(
Sen sağlam gelsin diye dua et

Son düzenleme:

Sistemi komple montajladım , kasa arkası kablo yönetimini de yaptım . Sistemi aldıktan sonra yapılması gerekenleri de anlattım . Keyifli seyirler.

Eğer vatan bilgisayarın kablo yönetimini beğenmeyen olursa , benim uyguladığım gibi uygulayıp gayet güzel bir görüntü elde edebilir.

Sistemi komple montajladım , kasa arkası kablo yönetimini de yaptım . Sistemi aldıktan sonra yapılması gerekenleri de anlattım . Keyifli seyirler.

Eğer vatan bilgisayarın kablo yönetimini beğenmeyen olursa , benim uyguladığım gibi uygulayıp gayet güzel bir görüntü elde edebilir.
kanka eline emeğine sağlık 10 numara kaliteli ve bilgilendirici bir video olmuş aboneyim artık ;)

kanka eline emeğine sağlık 10 numara kaliteli ve bilgilendirici bir video olmuş aboneyim artık ;)
Teşekkür ederim , istek öneri vb olursa YouTube üzerinden yapabilirsin . Talebe göre video çıkaetmaya çalışıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,289
Üyeler
184,763
Son üye
murattatoglu
Geri