Burak Kaan D.
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Arkadaşlar şimdi laptop almaya gidiyorum bu iki ekran kartlarından hangisi olanı almalıyım ?? Acil yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederimm
1650 ile 3050 kıyaslamaz herhalde.GTX 1650 ti ve rtx 3050ti demek istemiştir. Karıştırdı herhalde.
Bilmeyen bir kişi kıyaslar. Aradaki farkı herkes nereden bilsin. Normal PC den anlamayan bir kullanıcı.1650 ile 3050 kıyaslamaz herhalde.
Aynen ben ilk foruma girdiğimde gtx yazınca rtx saniyodum direk hatta rx serisini rtx in kısılmış hali saniyodum hane r(t)x yaBilmeyen bir kişi kıyaslar. Aradaki farkı herkes nereden bilsin. Normal PC den anlamayan bir kullanıcı.
4gb vram günümüz ve önümüzdeki oyunlarda sıkıntı yaratabilir. Bazı oyunlarda daha şimdiden darboğaz oluyor 4gb vram. Şu kartın vramini 6gb yapsalar F/p kart olacakmış aslında ama direkten dönmüş. Ben alacak olsam 1660ti alırdım.1660ti ile 3050ti dan bahsediyorsan ikisi de aynı güçte sayılır. Tercihin 3050ti olsun rt çekirdekleri çok iş yapıyor.
Kesinlikle vram konusunda eksiği var. 1660ti tercih ediliyor ama dlss 2.3 ile fps değeri kat ve kat fazla olucaktır.4gb vram günümüz ve önümüzdeki oyunlarda sıkıntı yaratabilir. Bazı oyunlarda daha şimdiden darboğaz oluyor 4gb vram. Şu kartın vramini 6gb yapsalar F/p kart olacakmış aslında ama direkten dönmüş. Ben alacak olsam 1660ti alırdım.
Bu şekilde almaya gitmeyiArkadaşlar şimdi laptop almaya gidiyorum bu iki ekran kartlarından hangisi olanı almalıyım ?? Acil yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederimm
Arkadaşlar şimdi laptop almaya gidiyorum bu iki ekran kartlarından hangisi olanı almalıyım ?? Acil yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederimm
Arkadaşlar şimdi laptop almaya gidiyorum bu iki ekran kartlarından hangisi olanı almalıyım ?? Acil yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederi
Rtx 3050Arkadaşlar şimdi laptop almaya gidiyorum bu iki ekran kartlarından hangisi olanı almalıyım ?? Acil yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederimm
Rtx 3050 Ti daha iyi.