rtx3050 ti mı yoksa gtx 3050 ti mı ?

gtx 3050ti ??????? öyle bir kart yok hocam

GTX 1650 ti ve rtx 3050ti demek istemiştir. Karıştırdı herhalde.

Bilmeyen bir kişi kıyaslar. Aradaki farkı herkes nereden bilsin. Normal PC den anlamayan bir kullanıcı.
Aynen ben ilk foruma girdiğimde gtx yazınca rtx saniyodum direk hatta rx serisini rtx in kısılmış hali saniyodum hane r(t)x ya

1660ti ile 3050ti dan bahsediyorsan ikisi de aynı güçte sayılır. Tercihin 3050ti olsun rt çekirdekleri çok iş yapıyor.

1660ti ile 3050ti dan bahsediyorsan ikisi de aynı güçte sayılır. Tercihin 3050ti olsun rt çekirdekleri çok iş yapıyor.
4gb vram günümüz ve önümüzdeki oyunlarda sıkıntı yaratabilir. Bazı oyunlarda daha şimdiden darboğaz oluyor 4gb vram. Şu kartın vramini 6gb yapsalar F/p kart olacakmış aslında ama direkten dönmüş. Ben alacak olsam 1660ti alırdım.

4gb vram günümüz ve önümüzdeki oyunlarda sıkıntı yaratabilir. Bazı oyunlarda daha şimdiden darboğaz oluyor 4gb vram. Şu kartın vramini 6gb yapsalar F/p kart olacakmış aslında ama direkten dönmüş. Ben alacak olsam 1660ti alırdım.
Kesinlikle vram konusunda eksiği var. 1660ti tercih ediliyor ama dlss 2.3 ile fps değeri kat ve kat fazla olucaktır.

RX 5600ti daha iyi hocam (!) Neyse bence 1660ti çünkü güçleri neredeyse eşit VRAM konusunda 1660ti daha iyi.

Edit: Konu eskiymiş.

Arkadaşlar şimdi laptop almaya gidiyorum bu iki ekran kartlarından hangisi olanı almalıyım ?? Acil yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederimm
Arkadaşlar şimdi laptop almaya gidiyorum bu iki ekran kartlarından hangisi olanı almalıyım ?? Acil yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederi
Arkadaşlar şimdi laptop almaya gidiyorum bu iki ekran kartlarından hangisi olanı almalıyım ?? Acil yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederimm
Rtx 3050
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rtx 3050 Ti daha iyi.

Geri