RTX3060 değerleri normal mi?

The|Boss

80+
Reaksiyon skoru
120
Arkadaşlar Valorantta 60hz monitorum oldugu icin vynsc açiyorum yirtilma olmuyor ama kapattimda her şey yüksekte iken ekran kartının hepsini kullankıyor birçok testte çoğunu kullandiğini goruyordum sebebi nedir oc olmaması mı .
Monitör:1366×768
Msi Rtx3060 gaming x

Ekler

• 20221118_113306.jpg
    20221118_113306.jpg
    3.6 MB · Hit: 44
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Knk karta yazık ya 1080p bı monitöre geç

ekran kartının hepsini kullanması darboğazı azaltır/engeller ayarlar highda ise normal.

• Beğen
768P de normal %40-50 kullanım.

1080p olsa %60-80 kullanılırdı muhtemelen.

Mümkünse monitör değiştir.

• Beğen
Arkadaşlar Valorantta 60hz monitorum oldugu icin vynsc açiyorum yirtilma olmuyor ama kapattimda her şey yüksekte iken ekran kartının hepsini kullankıyor birçok testte çoğunu kullandiğini goruyordum sebebi nedir oc olmaması mı .
Monitör:1366×768
Msi Rtx3060 gaming x
Birçok test dediğin gow, rdr2 gibi oyunlarda normal. Valorant işlemci odaklı o yüzden fazla ekran kartı kullanmıyor.

Konu dışı ama sistem harcanıyor biraz o monitör ile

1080P monitör almanı öneririm.

Knk karta yazık ya 1080p bı monitöre geç

ekran kartının hepsini kullanması darboğazı azaltır/engeller ayarlar highda ise normal.
yüksek ayarlar az kullanmasının sebebi sanırım mönitör birde çevirici ile kullanıyorum ekran kartını bir zararı olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birçok test dediğin gow, rdr2 gibi oyunlarda normal. Valorant işlemci odaklı o yüzden fazla ekran kartı kullanmıyor.

Konu dışı ama sistem harcanıyor biraz o monitör ile
yakın bir zamanda geçicem şuan çevirici ile kullanıyorum bir zararı varmıdır

• Beğen
yüksek ayarlar az kullanmasının sebebi sanırım mönitör birde çevirici ile kullanıyorum ekran kartını bir zararı olurmu
Knk bu kartı aldıysan bı bütçen vardır en azından 75 hz 1080p bı monitör al ekran kartı tam gücünü kullanamıyor 720p olduğu için

• Beğen

Bilgim yok

Verebilir eğer dandik bişeyse yaptığın riskli yani ben kesinlikle böyle Bir şey yapmazdım işlemcin ne

Knk bu kartı aldıysan bı bütçen vardır en azından 75 hz 1080p bı monitör al ekran kartı tam gücünü kullanamıyor 720p olduğu için
ya tabi var ufak bir indirim bekliyorum 144hz

Verebilir eğer dandik bişeyse yaptığın riskli yani ben kesinlikle böyle Bir şey yapmazdım işlemcin ne
11400f

ya tabi var ufak bir indirim bekliyorum 144hz

11400f
düşük bişey olsa darboğazdan kanser olurdun zaten muhtemelen idare eder biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355