Neler Yeni

Yardım RTX3060 ekran kartı pinleri kırık

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir Kaya DEMİR
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ali
Yurt dışında yaşayıp daha pahalıya Çin üzerinden vergisini ödeyerek daha pahalıya kart almak güzel fikirmiş kenara yazdım. :kekw:
arnavutlukta yaşıyorum daha pahalıya almadım ülkedeki en ucuz rtx3060 ı aldım biliyormusunuz bilmiyorum ama Tl arnavutlukta çok değerli

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan
Gayet açık, AliExpress üzerinde Türkiye'ye gönderim yapan gerçek bir RTX 3060 satıcısı bulunmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Bunun gibi, AliExpress piyasasını iyi bilirim kendinizi kandırmayınız.
Yukarıda olduğu gibi bir ürün aldığınız takdirde vergisi ile birlikte ülkemizdeki fiyatından çok daha pahalı oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir satıcıdan almadığınızı varsayarak ki elinize kart geçtiğiniz söylüyorsunuz bu satıcıdan alsanız elinizde kart dahi olmayacaktı.

Burada kimseyi kandırmaya çalışmayın, AliExpress'e elektronik mail ile haber yollamakda iyi fikirmiş siparişlerim üzerinden iletişime geçmek yerine.
Birinin kandırılmış veya dolandırılmış olması gülünecek bir şey değil üstelik böyle bir yardımlaşma ve fikir alışverişi forumunda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ali
nerede yaşıyorsun ucuzamı geldi peki ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka vergi sistemi farklı işliyor
arnavutluktayım 1 tl 11 arnavut leki
arnavutlukta yaşıyorum daha pahalıya almadım ülkedeki en ucuz rtx3060 ı aldım biliyormusunuz bilmiyorum ama TL arnavutlukta çok değerli
*euro olacaktı

nerede yaşıyorsun ucuzamı geldi peki ekran kartı

kanka vergi sistemi farklı işliyor
1 euro 120 arnavut leki

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir Kaya DEMİR
arnavutlukta yaşıyorum daha pahalıya almadım ülkedeki en ucuz rtx3060 ı aldım biliyormusunuz bilmiyorum ama TL arnavutlukta çok değerli
hocam tam kaç tl ye aldınız ve kaça geldi vergilerle felan bende alıp arnavutluktan kargolatabilirmiyim almanya ve arnavutlukta akrabalarım var

arnavutluktayım 1 TL 11 arnavut leki

*euro olacaktı

1 euro 120 arnavut leki
peki rtx 3060 kaç arnavut leki

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ali
hocam tam kaç TL ye aldınız ve kaça geldi vergilerle felan bende alıp arnavutluktan kargolatabilirmiyim almanya ve arnavutlukta akrabalarım var

140000 lek

hocam tam kaç TL ye aldınız ve kaça geldi vergilerle felan bende alıp arnavutluktan kargolatabilirmiyim almanya ve arnavutlukta akrabalarım var

ama stok sorunu olduğu için çok pahalı oluyor

%15 lik gümrük vergisi ödedim

Top Bottom