YiğitAysul
80+ Silver
600w üstü olsa çok daha iyi olur ama sıkıntı olmaz psu ?250W ekran kartı desek 90w işlemci desek yetiyor tabi pek de ucu ucuna değil
600w üstü olsa çok daha iyi olur ama sıkıntı olmaz psu ?250W ekran kartı desek 90w işlemci desek yetiyor tabi pek de ucu ucuna değil
Zaten adamlar yetmeyecek veya ucu ucuna yettiği için sıkıntı çıkaracak psu koymazlar hazır sistem olmasının olayı o bu sistemlerin konsepti prize tak çalıştırO kadar düşük mü yaa, ben daha cok sanıyordum. Evet o zaman pek ucu ucuna değil.
Niye çok daha iyi olsun performans falan değişmeyecek 600w olunca600w üstü olsa çok daha iyi olur ama sıkıntı olmaz psu ?
Değişmez evet ama küçük kasa olduğu için gereksiz olur aklım normal kasalara gitti ekleme yapılırsa diyeZaten adamlar yetmeyecek veya ucu ucuna yettiği için sıkıntı çıkaracak psu koymazlar hazır sistem olmasının olayı o bu sistemlerin konsepti prize tak çalıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye çok daha iyi olsun performans falan değişmeyecek 600w olunca
varİyi almışınız stok fan var mı işlemcide ?
İncehesap gaming gecesine böyle ürün pek gelmiyor ama sen bilirsin.incehesap indirimlerinden bu fiyata alınabiliyordu zaten. Bana fiyat normal geldi
Sonra bi geliyor. hd graphics bilmemkaç. Satıcı içindekileri almış boş kasa yollamış sana@Hyslash Satıcı yanlış yazmış. HP’nin kendi sitesinde gidersen 500W olduğu yazıyor.
Bir ara gelmişti. İmzamdaki sistemi 13K ya aldım 3 ay önceİncehesap gaming gecesine böyle ürün pek gelmiyor ama sen bilirsin.
Gerçekten ben de yakın zamanda rtx3070ti aldım, yine de fiyat iyiydi ama piyasa düzelirse gerçekten 14b'e rahat rahat rtx3080 bulunur. Birkaç hafta oldu şimdiden pişman olaya başladım.Fiyatlar iyice düşmeye başladı , acelesi olmayanlar bi 2-3 ay kadar daha beklesin derim. Fiyatlar dibi görebilir.
Onu bekleye bekleye ömrün biter. Boşver iyi yapmışsınGerçekten ben de yakın zamanda rtx3070ti aldım, yine de fiyat iyiydi ama piyasa düzelirse gerçekten 14b'e rahat rahat rtx3080 bulunur. Birkaç hafta oldu şimdiden pişman olaya başladım.
onu beklemekte işkence ben şimdi 3070ti suprim x alabilirim ama babamdan az para çıksın diye 2 ay vs bekleyeyim diyorum ama beklemekte istemiyorum garip bi duruma düştümGerçekten ben de yakın zamanda rtx3070ti aldım, yine de fiyat iyiydi ama piyasa düzelirse gerçekten 14b'e rahat rahat rtx3080 bulunur. Birkaç hafta oldu şimdiden pişman olaya başladım.