Dostum sen bunları nereden çıkartıyorsun? Yine 550w olayını diyeceksen 550w bu sisteme yetiyor.Ama parçalardan kısmışlar baya
Bırak fanı soğutma bloğu olmasa bile olur. O duruma geldik artık.Tek fan falan demeyin bütçesi yeten alsın. İlerde bunu da bulamayabilirsiniz. On numara sistem.
Hayır 600w kullansalar daha iyi fakat ekran kartı tek fanDostum sen bunları nereden çıkartıyorsun? Yine 550w olayını diyeceksen 550w bu sisteme yetiyor.
Harbi he.Bırak fanı soğutma bloğu olmasa bile olur. O duruma geldik artık.
Tek fanlı 3060 sıkıntı bence ya. Güçlü bir kart tek fan yük altın da o kartı soğutmaz ki.Arkadaşlar bu piyasada fiyatı baya uygun. Stok bitmeden 12K/13K bütçesi olup sistem arayan arkadaşlar alsın derim.
ULTIMA-12500 / INTEL i5-12500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-12500 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12500 ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Soğutucu ile çözülür. Sırf bu yüzden almamak ayıp olur.Tek fanlı 3060 sıkıntı bence ya. Güçlü bir kart tek fan yük altın da o kartı soğutmaz ki.
Çokta ayıp olmaz be hocam 12bin küsür veriyosun sonuçta. Evet piyasa kötü ama para da kolay kazanılmıyor.Soğutucu ile çözülür. Sırf bu yüzden almamak ayıp olur.
Yioo ben mutluyum.16 bin e alanlar ağlıyordu şimdi
Yioo ben mutluyum.
Ekran kartı çift fanli olsa ne olur tek fanli olsa ne olurSistem güzel ama ekran kartı çift fanlı olsa mükemmel olurdu ben bu sistemi alıp ekran kartını satacağım üstüne de para ekleyip çift fanlı 3060 alacağım galiba.