Oyun kaynaklı problem yaşıyorsun büyük ihtimalle. Ekran kartın sürücün güncel mi? Windows grafik ayarlarından oyunun Steamdeki exe dosyasını ekleyip yüksek performansa verip deneyebilirsin.Arkadaşlar, oyunda tüm ayarları denedim. FPS sürekli 50-70 arası değişiyor. Ekran kartı kullanımı ortalama %20 işlemci kullanımı da %10 civarı Sorun oyunda mı yoksa PC mi yetersiz?
32GB (16+16) RAM
i5 11400h
RTX 3060
1TB SSD
Driverlar güncel ama sorunu çözemedim bir türlü.Oyun kaynaklı problem yaşıyorsun büyük ihtimalle. Ekran kartın sürücün güncel mi? Windows grafik ayarlarından oyunun Steamdeki exe dosyasını ekleyip yüksek performansa verip deneyebilirsin.
Nvidia Denetim masası ayarlarına bi bak istersen ben de 2060 mevcut 110 civarı fps almaktayım.Driverlar güncel ama sorunu çözemedim bir türlü.
oyun içi ayarlarınızı paylaşırmısınız5600h 3060 laptop kullanıyorum ben 100 cıvarı alıyorum
Denetim masasından optimize edip de denedim durum değişmedi. Sadece Warzone da FPS sorunu yaşıyorum.Nvidia Denetim masası ayarlarına bi bak istersen ben de 2060 mevcut 110 civarı fps almaktayım.
DDU ile kaldırıp tekrardan sürücüyü kur istersen.Driverlar güncel ama sorunu çözemedim bir türlü.
1080p ultraoyun içi ayarlarınızı paylaşırmısınız
Denetim masasından optimize edip de denedim durum değişmedi. Sadece Warzone da FPS sorunu yaşıyorum.