Ti ekran kartları arasında FPS farkı çok olmaz. Soğutma farkı olur.ti olarak bahsediyorum hocam şimdi laf lafı açtı ya o yüzden, 3060 ti asus la zotac 3060 ti arasındaki fps ve sıcaklık farkı ne olur tam olarak aradaki fiyata değer mi yani ben 10.500 den fazla bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası ondan sordum.
cevap ? soğutma olarakTi ekran kartları arasında FPS farkı çok olmaz. Soğutma farkı olur.
Sanırım o olucak da diğer arkadaşla anlaşamadık bir türlü zotac la asus un arasındaki soğukluk farkı ne kadar oynar yayında açmayı düşünüyorum meselaZotac 3060 ti ' yi seçebilirsin.
Asus soğutma olarak iyi. Galax Zotactan iyi. Asus Galaxtan iyi.cevap ? soğutma olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanırım o olucak da diğer arkadaşla anlaşamadık bir türlü zotac la asus un arasındaki soğukluk farkı ne kadar oynar yayında açmayı düşünüyorum mesela
Attığın linkte ki Asus düz 3060 modeli 3060Ti değil. 3060 ti olsaydı eğer, Asus al derdim. Soğutma olarak ikisi de benzer performansta ama Asus'un o.c performansı daha yüksek. Bir de şöyle bir şey var bende iki kartta var, aktif olarak ikisi de çalışıyor. Tasarımı daha güzel old. için Zotac'ı tercih ederim ama kalite anlamında Asus 1 tık önde.Sanırım o olucak da diğer arkadaşla anlaşamadık bir türlü zotac la asus un arasındaki soğukluk farkı ne kadar oynar yayında açmayı düşünüyorum mesela
Çok ısınıyor. Oyunda 78 derece bile gördüm.Neden?