İthalatçı yazıyor ama onda.rem almanıza gerek yok arkadaslar saten 32 gb olan model aynı fıyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyat aynı bu arada bılgınız olsun
2 sininde aynı fıyat olması sasırtıcı
4060(laptop) vs 3070ti (laptop) yazıyorum ikisi de 8 gb vram ve çok fazla fps farkı göstermiyor malum bir sitede biri güncellik biri saf güç farkı var.4060lı laptop mu alınır bu mu?
16 dan aşağı acer nitro 16 daha iyi17.3 den asagi almayin
satıcılar aynıİthalatçı yazıyor ama onda.
Diğerinde yazmıyor sadece 32 olanda ithalatçi yazıyorsatıcılar aynı
fiyat artı onunda artık bı + kalmadıDiğerinde yazmıyor sadece 32 olanda ithalatçi yazıyor
Ithalatçi olunca Resmi acer garantili olmuyor değil mifiyat artı onunda artık bı + kalmadı
Bunda ne demek istemiş anlamadım.Ithalatçi olunca Resmi acer garantili olmuyor değil mi
bende merak ediyorum bunun cevabını4060lı hp victus mu bu mu
Sakın iade etme ürün zam yedi ve resmi garantili.Ithalatçi olunca Resmi acer garantili olmuyor değil mi
Alıntıyı görüntüle
Bunda ne demek istemiş anlamadım.
bende 32 ram lı aldım saten bunu aacak kısıde gıdıp para verıp ram ekletecek adam onu anlatmıs 16 alan kisişerde 32 yaptınmı aynısı oluyorSipariş verdim ben. 3070ti 150w bence tam f/p laptop. Şuan 35bin TL olmuş zaten. 33bin 6 ay taksit 2ay sonra ödeme ile gayet iyi bence.
Sakın iade etme ürün zam yedi ve resmi garantili.
fıyat aynıydı bende 32 aldımbende 32 ram lı aldım saten bunu aacak kısıde gıdıp para verıp ram ekletecek adam onu anlatmıs 16 alan kisişerde 32 yaptınmı aynısı oluyor