Edilir işlemcisi daha iyi ama ekran konusunda biraz düşük kalıyor900tl farka böyle bir cihaz tercih eder miydiniz ?HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT Ryzen 7-7840HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1 Inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Laptop.Com.TR
7Z586EA Oyun sırasında otomatik optimizasyon özellikleriyle Victus daha yüksek performansı kolaylaştırır. - 7Z586EA,HP,Ryzen 7,RTX4060,DDR5,Freedoswww.laptop.com.tr
Lenovo yorumları okurken bile insan mutlu oluyorkesinlikle alınır arkadaşlar kaçırmasın lenovo bazı üst seviye marka denilen üreticilerden daha iyi laptop üretiyor
Ah ulan lenovo acer i almadan önce yapsaydın ya bu fırsatı. aradaki işlemci farkına rağmen lenovo alırdım.
900tl farka böyle bir cihaz tercih eder miydiniz ?HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT Ryzen 7-7840HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1 Inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Laptop.Com.TR
7Z586EA Oyun sırasında otomatik optimizasyon özellikleriyle Victus daha yüksek performansı kolaylaştırır. - 7Z586EA,HP,Ryzen 7,RTX4060,DDR5,Freedoswww.laptop.com.tr
Hocam şu laptopun da konusunu açın hazır eliniz değmişken demek millet göremiyor
Ara ara oluyor hocam maalesef ocaktan beri bu fiyata değildi yeni düştü muhtemelen yeni stoklar geldi.Lenovo yorumları okurken bile insan mutlu oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu indirim çok uzun süredir var size denk gelmemiş 3 ocaktan beri en az
LENOVO LOQ AMD Ryzen 7-7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XT00BHTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO LOQ AMD Ryzen 7-7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XT00BHTX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Onun muadili bu hocam arasında kalmak isterseniz bununla kalın 3k fiyat farkı pek önemli sayılmaz genel manada
Benim için markalar nötr olduğu için hangisi f/p açısından iyiyse onu alırdım.Lenovo yorumları okurken bile insan mutlu oluyor
LENOVO LOQ AMD Ryzen 7-7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XT00BHTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO LOQ AMD Ryzen 7-7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XT00BHTX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Onun muadili bu hocam arasında kalmak isterseniz bununla kalın 3k fiyat farkı pek önemli sayılmaz genel manada
Hocam arada 1-2 gün stok bittiyse bilmem ama en az 2 günde 1 bu laptop tavsiye edildi laptop öneri bölümünde ben de 10-15 kez etmişimdir heraldeAra ara oluyor hocam maalesef ocaktan beri bu fiyata değildi yeni düştü muhtemelen yeni stoklar geldi.
Dediğim gibiyse alırdım.Casper de alirmiydiniz
Ben gördugumde hep 36k civari idi bi ara acer bu fiyata dustu millet saldırdı bu fiyata lenovo olsaydi o zamanlarda herkes alırdı kaçıyor firsatlar.dHocam arada 1-2 gün stok bittiyse bilmem ama en az 2 günde 1 bu laptop tavsiye edildi laptop öneri bölümünde ben de 10-15 kez etmişimdir heralde
Yok hocam hiç değişmedi fiyatı isterseniz şu listeden gün gün takip edebilirsinizBen gördugumde hep 36k civari idi bi ara acer bu fiyata dustu millet saldırdı bu fiyata lenovo olsaydi o zamanlarda herkes alırdı kaçıyor firsatlar.d
Hocam müşteri memnuniyeti noktasında loq kullanıcıları çok fazla memnun kalıp başkalarına da aldırmaya çalışıyor benim forumdan gördüğüm buDediğim gibiyse alırdım.
valla lenovonun fanboyu diyebilirsiniz ama gerçekten müşteri hizmetleri malzeme kalitesini geçtim laptop hiçbir sorun çıkarmıyor soğutması çok iyi mesela acer nitro monster veya msı bravo nun kronik sorunu oluyor ama şuana kadar lenovonun loq modelinde bir tane bile kronik sorunu çıkmadıYok hocam hiç değişmedi fiyatı isterseniz şu listeden gün gün takip edebilirsiniz
Arama sonuçları: Loq 4060
forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam müşteri memnuniyeti noktasında loq kullanıcıları çok fazla memnun kalıp başkalarına da aldırmaya çalışıyor benim forumdan gördüğüm bu
nedenini tam olarak bilmiyorum
Ya kullanıcılar başka laptop kullanmadığından cahil ve fanboy oluyor bu çok düşük ihtimal ya da loqlar gerçekten stabil ve bu seviye için kaliteli malzeme ile yapmışlar ve az sorun çıkarıyor bu çok daha yüksek ihtimal
Ama henüz benim için tam ispatlanmadı mesele
emin olduğum nokta loq kullanıcıları çok memnun
3k daha verip ryzen 7 alınmalı hem klavye rgb olması da ayrı güzel bir şeyLenovo yorumları okurken bile insan mutlu oluyor
Hocam şu laptopun da konusunu açın hazır eliniz değmişken demek millet göremiyor
Hangi acer hocam? Valla 25 binlik bisey bakkyorum da bu fiyatlara cikmasam iyi olacakBüyük oğlana aldık, kullanıyoruz, son derece memnunuz. Geçenlerde acer bir cihaz kafamı karıştırdı ama yorumlara bakınca iyi ki loq aldım dedim. Tam bir f/p ürünü