ZaneYugi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 609
- İsim
- Uğur Ak
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Yani suan laptoptan soğudum. Bende 5800h ve rx6700m msı laptop var yenileme hızı 240 hz. Bundan ona geçerken sanırım sıkıntı yaşayacağım o yüzden iade etmek mantıklı geldi şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi benim elimde olan laptopu yazdım ekran kartı olarak tabi 3070 ti daha güçlü ama
MSI Delta 15 A5EFK-002XTR Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RX6700M 15.6" Full HD Notebook bendeki bu sence aceri almaya gerek var mı
Burada seçim senin. Ben %45 ntsc sahip Asus Rog laptop kullanıyorum les gibi geliyor ekranı. Ama masaüstümde görüntü harika g24f-2 var monitör olarak renkleri bunun dandik ekranıyla kıyaslanmaz. Hem performans iyi olsun hem soğuk çalışsın hem kasası güzel olsun hem de ekranı güzel olsun güncel gpu ve cpu olsun dersen 45k dan aşağıya laptop bulamazsın. Ben o yüzden laptobumu değiştirmekten vazgeçtim. 12700h veya 13500h rtx 4060 olanlar fiyat performans alan çok var (victus acer vs) ama dediğim gibi ekran kötü onlarda. Kötü derken normal kullanıcı farketmez belki ama %45 ntsc resmen renkler yok gibi oluyor. Sendeki gibi kaliteli ekranı olup ekran kartı düşük model bir laptop almaya da değmez gibi.