Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Rtx3070Ti'Lı Acer Laptop 32,999₺🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
ısınınca performans düşmez mi
Masaüstü için evde yer yok pc odamı dağıtıp oraya l koltuk aldığım gün masaüstü bitmiş oldu. Yoksa gidio masaüstü toplayacam şu laptoplara bu paraları germek zoruma gidiyor yoksa

1721

80+ Bronze
Masaüstü için evde yer yok pc odamı dağıtıp oraya l koltuk aldığım gün masaüstü bitmiş oldu. Yoksa gidio masaüstü toplayacam şu laptoplara bu paraları germek zoruma gidiyor yoksa
yok hocam onu demedim 4060lı laptop var bi tane. bunla onu karşılaştırmıştım masaüstü değil yani
bunda ısınma sorunu varmış glb o yüzden sormuştum

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
yok hocam onu demedim 4060lı laptop var bi tane. bunla onu karşılaştırmıştım masaüstü değil yani
bunda ısınma sorunu varmış glb o yüzden sormuştum
Masaüstü için kendim için söyledim yoksa laptopta ısınmayan görmedim ben altına soğutma stand alacaksın mecbur

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
Yok yav daha hazırlanıyora dahi düşmedi basıcam iptali sonunda
Benimde aynı durumda. Satıcıyla konuştum tedarikçi firma ürün yollamamiş pazartesi günü gondereceklermiş siparişleri haberiniz olsun. İptal etme bence laptop 40bin TL olmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Benimde aynı durumda. Satıcıyla konuştum tedarikçi firma ürün yollamamiş pazartesi günü gondereceklermiş siparişleri haberiniz olsun. İptal etme bence laptop 40bin TL olmuş
6 taksite böldüm satarım ben bunu gelsin windovs kurarım kalsın :)

malesef ürün ıptal edin diyolar muhtemelen bunu dedıyseler hiç bir urun yollamıcaklar gecmıs olsun yanı alanlara
Mesaj otomatik birleştirildi:

resmen zam yapacaklar diye ıptal edın dıyolar yanı hem bekletiler hemde bütün ürünler zam yedi

şimdi napcaz göndermese

Son düzenleme:
1000052485.jpg

İlk siz mi mesaj attınız yoksa onlar mı size mesaj gönderdi?
ben atım hocma bugun yollamanız azımdıye

İlk siz mi mesaj attınız yoksa onlar mı size mesaj gönderdi?
adam dedi kımseye gonderemıcez tedarikci yollamıcakmıs

bende elinizde olmayan urun nıye satıyonuz dedım ben bılmem sıkayet ederız dedım bekleyın cektınız milledte sonra bu sekıl yazdınnız oda gonderılmıcenı yazdı malesef urun bıze gelmicek diyor

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
ben atım hocma bugun yollamanız azımdıye

adam dedi kımseye gonderemıcez tedarikci yollamıcakmıs

bende elinizde olmayan urun nıye satıyonuz dedım ben bılmem sıkayet ederız dedım bekleyın cektınız milledte sonra bu sekıl yazdınnız oda gonderılmıcenı yazdı malesef urun bıze gelmicek diyor
Hocam bende aynısını söyledim o kadar arsız ki umrunda değil bile satıcının

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Kalsın beyler kimse bişey kaybetmez kupon alırız ve bu ssi alıp hepsinurada ile paylaşmak gerek kaç gündür 33 bin paramız bağlanmış adamların yaptığına bak böyle iş mi olur zam geldi diye çakallık yapılıyor

Benim bildiğim hepsiburada aynı ürünü farklı satıcıdan temin edip aradaki farkı satıcıya yansıtıyordu yarın hep beraber yazalım hpye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,624
Üyeler
162,841
Son üye
batuhan9602
Top Bottom