Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Rtx3070Ti'Lı Acer Laptop 32,999₺🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Beyler satıcı tek tek arıyor ürünü iptal edin diyor var mı aranan
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaslar tek tek arıyor ıptal edındıye baska leptop öneriyor kesınlıkle kabul etmeyin
4070 yollarsan yerine kabul ederim dedim sustu

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
arkadaslar tek tek arıyor ıptal edındıye baska leptop öneriyor kesınlıkle kabul etmeyin

Hocam şimdi benide aradı. 2 seçenek sunuyor birinde 3050 diğerinde 4050 ekran kartı var. Kesinlikle kabul etmedim. İptalde etmeyeceğim. ***** yerine koyuyor resmen

Beyler satıcı tek tek arıyor ürünü iptal edin diyor var mı aranan

4070 yollarsan yerine kabul ederim dedim sustu

Evet aradı beni de. Yarım saat önce Müşteri hizmetleride aradı satıcıya ulaşamadık diye. Dedim haftasonu olduğu içindir. Tekrar arayın, demek ki satıcıya ulaştılar. Sipariş verenleri şimdi tek tek arıyor. Bu arada müşteri hizmetleri eğer iptal etmek isterseniz 300 TL kupon tanımlayabiliriz dediler kabul etmedim.
Laptopub ilk taksiti kredi kartima yansıdı ekstre kesildi bekliyorum bakalım nolacak

Hocam şimdi benide aradı. 2 seçenek sunuyor birinde 3050 diğerinde 4050 ekran kartı var. Kesinlikle kabul etmedim. İptalde etmeyeceğim. ***** yerine koyuyor resmen

Evet aradı beni de. Yarım saat önce Müşteri hizmetleride aradı satıcıya ulaşamadık diye. Dedim haftasonu olduğu içindir. Tekrar arayın, demek ki satıcıya ulaştılar. Sipariş verenleri şimdi tek tek arıyor. Bu arada müşteri hizmetleri eğer iptal etmek isterseniz 300 TL kupon tanımlayabiliriz dediler kabul etmedim.
Laptopub ilk taksiti kredi kartima yansıdı ekstre kesildi bekliyorum bakalım nolacak
serefsız 4060 bıle onermıyor suan leptop 40 bın olmus benıde arada ben iptal etmem teklıflerı dahi dinlemedım ben gondermesenız gorusuruz dedım hepsiburada zararım versın oyle ıptal ederım dedım kapatı

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
serefsız 4060 bıle onermıyor suan leptop 40 bın olmus benıde arada ben iptal etmem teklıflerı dahi dinlemedım ben gondermesenız gorusuruz dedım hepsiburada zararım versın oyle ıptal ederım dedım kapatı
Ben yarını bekliyorum yarından sonra yasal olarak tüm haklar elimde olmuş olacak dedim en son oda peki biz sizi bilgilendiricez dedi. Bide eğer iyi satıcı iseniz başka bir yerden alıp bana gönderin satıcılığınızı görelim dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Gençler hepsiburada ile konuştum farklı satıcıdan yollayın aradaki farkı satıcıya yansıtın dedim bu yapamıyoruz diyor. Satıcı da ürünü iptal ederse yapacak bişey yok ücret iadeniz yapılır diyor bence bu iş yaş benden demesi

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
Gençler hepsiburada ile konuştum farklı satıcıdan yollayın aradaki farkı satıcıya yansıtın dedim bu yapamıyoruz diyor. Satıcı da ürünü iptal ederse yapacak bişey yok ücret iadeniz yapılır diyor bence bu iş yaş benden demesi

Hocam maalesef banada öyle geliyor elimizden bişey gelmeyecek gibi. Hb bana iptal durumunda 300 TL kupon tanımlayalım diyor şaka gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Hocam maalesef banada öyle geliyor elimizden bişey gelmeyecek gibi. Hb bana iptal durumunda 300 TL kupon tanımlayalım diyor şaka gibi
300 ne la havle ya. Bunu hakem heyeti çözer bence sonuçta fiyat hatası yok bişey yok ortada madem elinde ürün yok satmayacak. Burada neden suçlu alıcı olsun

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
300 ne la havle ya. Bunu hakem heyeti çözer bence sonuçta fiyat hatası yok bişey yok ortada madem elinde ürün yok satmayacak. Burada neden suçlu alıcı olsun

Tüketici hakem heyetine şikayet kaydı olusturucam ben zaten. İptal edilmesini bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Tüketici hakem heyetine şikayet kaydı olusturucam ben zaten. İptal edilmesini bekliyorum
Adam başka ürün yollayarak bu işin içinden çıkacak benden demesi. Sonuç olarak o zaman biz iade edicez ürünü mecbur

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
Adam başka ürün yollayarak bu işin içinden çıkacak benden demesi. Sonuç olarak o zaman biz iade edicez ürünü mecbur

Yok söyledim başka ürün yollama bana diye. En son iptal edicem ben öyle görünüyor. Bı laptop hevesim vardı kursağımizda kaldı. Dahada almam zaten

Arkadaşlar son güncelleme. Hepsiburada şimdi aradı. Satıcıyla konuşmuşlar tedarik edemediği için ürünü her türlü göndermeyecekmiş. Başka satıcıdaki fiyat farkı 7bin TL genel merkeze mail atacakmis 7bin TL'nin belli bir kısmını karşılamak üzere kupon vericeklermis. Nekadar olduğu belli değilmiş. Yada alt limitsiz 300 TL kupon verip siparişi iptal edecegiz dediler. Başka seçenek sunmuyorlar. Benle beraber alan arkadaşlara geçmiş olsun.

Ben sikayervaea yazicam ayrıca e devletten thh ye şikayet kaydı olusturacagim. Elden başka bir şey gelmiyor.

Son düzenleme:

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular