Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Rtx3070Ti'Lı Acer Laptop 32,999₺🔥🔥

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
Kalsın beyler kimse bişey kaybetmez kupon alırız ve bu ssi alıp hepsinurada ile paylaşmak gerek kaç gündür 33 bin paramız bağlanmış adamların yaptığına bak böyle iş mi olur zam geldi diye çakallık yapılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bildiğim hepsiburada aynı ürünü farklı satıcıdan temin edip aradaki farkı satıcıya yansıtıyordu yarın hep beraber yazalım hpye

Ben hbye kayıt oluşturdum. İptal kabul etmedim kesinlikle. Satıcı tam arsız. Umrunda değil. Umarım ürünü başkasından alıp farkı buna odetirler, keza 40bin TL olmuş laptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Ben hbye kayıt oluşturdum. İptal kabul etmedim kesinlikle. Satıcı tam arsız. Umrunda değil. Umarım ürünü başkasından alıp farkı buna odetirler, keza 40bin TL olmuş laptop
Bende yarın yapıcam aynı hareketi. Bunun yorumu olmamasından dahi anlamamız lazımdı ama satış sözleşmesine göre zaten senin aldığın ürünü senin onayın olmadan iptal edemezler

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
Bende yarın yapıcam aynı hareketi. Bunun yorumu olmamasından dahi anlamamız lazımdı ama satış sözleşmesine göre zaten senin aldığın ürünü senin onayın olmadan iptal edemezler

Yorumu yoktu evet. Muhtemelen ürüne zam geldiği için yollamıyor. Tedarik fln hikaye

JrFuKi.

80+ Bronze
arkadaşlar 26 aralıkta altım 2 ocakta elime ulastı fakat macbook serisine gecmeyi dusunuyorum iade edecektim hem ugrasmayım hemde sitede isteyen varsa kampanyayı kacıran aldıgım fiyata verecegim fırsat sayılır . İl tekirdağ
Laptop.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
arkadaşlar 26 aralıkta altım 2 ocakta elime ulastı fakat macbook serisine gecmeyi dusunuyorum iade edecektim hem ugrasmayım hemde sitede isteyen varsa kampanyayı kacıran aldıgım fiyata verecegim fırsat sayılır . İl tekirdağ
Alıntıyı görüntüle
Kanka Amazon’da insanların taksit şansı vardı sende yok bence iade et gitsin

semihxtr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih
malesef ürün ıptal edin diyolar muhtemelen bunu dedıyseler hiç bir urun yollamıcaklar gecmıs olsun yanı alanlara

resmen zam yapacaklar diye ıptal edın dıyolar yanı hem bekletiler hemde bütün ürünler zam yedi

şimdi napcaz göndermese

Son durum nedir sizde?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
15.6 alan kesinlikle monitör almalı yoksa kör olur

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Niye la evimde de 15.6 ile oynuyorum ben

Adama bak tedariği kargo firması yapıyor sanki
hocam çook fark ediyor ben ilk başta öyle oynuyordum 27 '' geçtim dedim bu ne ondan yani

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom