RTX4060 Mobil 21174W Güç Tüketiyor

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar mobil RTX 4060 ekran kartım Nvidia Overlay'de arkada sadece Valorant ve iki chrome sekmesi açıkken 21174W elektrik harcıyor gibi görünüyor hatta ekran modum hybrid yani asıl olarak intel graphics kullanması gerekirken böyle, sorun nedir? daha önce başınıza geldi mi?

Screenshot 2025-03-16 201126.png

Buga girmiştir. Sonraki NVIDIA Experience güncellemesi ile düzelir diye düşünüyorum. Belki de PC'yi kapat aç yapsan bile düzelebilir.

Tüm şebekeyi kökten sömürmüş :D bendede arada oluyo bug gibi bir şey

Arkadaşlar mobil RTX 4060 ekran kartım Nvidia Overlay'de arkada sadece Valorant ve iki chrome sekmesi açıkken 21174W elektrik harcıyor gibi görünüyor hatta ekran modum hybrid yani asıl olarak intel graphics kullanması gerekirken böyle, sorun nedir? daha önce başınıza geldi mi?

Alıntıyı görüntüle
bug tabii ki oyle bir şey olamaz kapat ac yaparsan düzelir

Alıntıyı görüntüle
hocam nvidia rtx 9090 ekran kartının tdp değerini sızdırmış o.O2 bugdur hocam güncelleme ile düzeltilir.

ya başta 166bin watt falan dedi çok korkutucuydu bu arada kapat aç yaptım düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri