Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RTX5070 sadece 27.499TL

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Birol Olcaytürkan

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Furkan Görür
Multi frame 4x destekli 3-4 oyun dışında bende ki 4070Ti ile aynı performans da hatta yer yer daha düşük fps alıyor.. Benim için bir upgrade sayılmazdı...
mantıklı karar olmuş. 4070ti oldugunu Söyleseydin almanı önermezdik zaten

Mitra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Birol Olcaytürkan
mantıklı karar olmuş. 4070ti oldugunu Söyleseydin almanı önermezdik zaten
Konuda söyledim önceki mesajlarda gözden kaçmış.. Multi frame 4x ileride çok daha fazla oyunlara gelirse düşünebilirim...

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Walter White
İncelemesine dair dünya üzerinde tek bir video dahi yok. Satmaya kalksan ayrı dert. Uzak durmak lazım.
Kart çıkalı daha 1 ay bile olmadı bu arada. İncelemesi çıkacaktır elbette, Founders Edition'a göre soğutması iyidir tahminimce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Yılmaz Anar
ben aldım bence 3 fanlı ekran kartı ıcın bay iyi duruyor paranız varsa gidin rog serisi alın 3-5 fps fazla alın 10 bin fazla ödeyin burda boş yapmayın

Kart çıkalı daha 1 ay bile olmadı bu arada. İncelemesi çıkacaktır elbette, Founders Edition'a göre soğutması iyidir tahminimce.
Founders Edition'ın soğutması kötü değil ki. Tüm modellerin incelemesi çıkmış,herkesin bu modelin varlığından dün gaming gecesiyle haberi oldu. Ayrıca 40 güne yakın oldu kart çıkalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Walter White
Founders Edition'ın soğutması kötü değil ki. Tüm modellerin incelemesi çıkmış,herkesin bu modelin varlığından dün gaming gecesiyle haberi oldu. Ayrıca 40 güne yakın oldu kart çıkalı.
Founders Edition'ın soğutması RTX 30 serisinde kötü idi bu seride nasıldır bilmiyorum gerçi belki iyidir orasını bilmiyorum artık. Kartın resmi çıkış tarihi 5 Mart ama bu model daha yeni çıkmış sanırım o yüzden internette de dosdoğru inceleme yok, doğrudur. Deneyip göreceğiz umarım pişman etmez.

Top Bottom