RTX5070 Ti lı sistem önerisi

burakg1

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar elimde
Rtx5070ti ekran kartı
ENERMAX REVOLUTION D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler ATX 3.0 Power Supply
2tb SSD mevcut. 65 bin bütçem var.
işlemci anakart ram ve kasa tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Merhabalar elimde
Rtx5070ti ekran kartı
ENERMAX REVOLUTION D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler ATX 3.0 Power Supply
2tb SSD mevcut. 65 bin bütçem var.
işlemci anakart ve kasa tavsiyelerinize ihtiyacım var.
65k bütçe tam olarak hangi parçalr için

çok şaşalı olmasına gerek yok serin olsun (Hatay'da yaşıyorum) muhtemelen kule tipi bir soğutucu kullanacağım ekran kartım ve Palit RTX5070TI Gamingpro modeli içerisine sığsın yeterli. Eski kasamdan boşta bulunan rgbli 8 adet fanımda mevcut

Son düzenleme:
çok şaşalı olmasına gerek yok muhtemelen kule tipi bir soğutucu kullanacağım ekran kartım ve Palit RTX5070TI Gamingpro modeli içerisine sığsın yeterli. Eski kasamdan boşta bulunan rgbli 8 adet fanımda mevcut
işlemci 9800x3d alınca gerisine bütçe kalmıyo pek 7k fark var arada ki fazla fazla yeter 7800x3d bende 5070ti ile kullanıyorum. ramler çok iyi 2 tane al 16gb lık attığım. anakart bende kullanıyorum aynısını çok memnunum en üst segmentlerden zaten. kasada da kendim 130r mlg edition kullanıyorum babam gay diyip vurmaz diyosan çok hoş öneririm yok dersen hem düz halini de alternatif sundum aynı kalitede değiller ama tip aynı hem de başka alternatif de sundum deneyimlediğim modeller.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu kasayada bi bak derim premium bi sistem diziyosan kasayıda öyle seç. baya büyük bi kasa o konuda sorun yaşamayacaksan benim hayalimde gidip mağazadan aldım diye bunu alamadım

Babamı bilmem ama eşim bir sorgular muhtemelen :D MSI MAG daha mantıklı geliyor bu seçeneklerde..
Özetlemek gerekirse;
r7 7800x3d
x870 Anakart
16x2 6000mhz cl30 ram
diyorsun. Teşekkürler. Başka önerilere de açığım

Babamı bilmem ama eşim bir sorgular muhtemelen :D MSI MAG daha mantıklı geliyor bu seçeneklerde..
Özetlemek gerekirse;
r7 7800x3d
x870 Anakart
16x2 6000mhz cl30 ram
diyorsun. Teşekkürler. Başka önerilere de açığım
kasadan bi tık kısıp 9800x3d alabilirsin ama kasayı kaliteli al bence ben başta almadım pişman oldum. hatta fanları bile ayrı kaliteli al

Bunun intel versiyonunu yapabilecek var mı?

Geri