Rennes
80+ Gold
Dahası
Hocam ya Abdullah Abi'nin yeni düşük bütçe sistemini bekleyin ya da El-Capitan alın.
Sağolun hocam bilgi için.Kafam çok karışık ya ryzen 5 3600 gtx1660 super oc ya da ryzen 5 2600 rtx 2060 en son ihtimalde ryzen 5 2600/3600 amd rx5600xt alacağım ancak amd nin yazılım konusundan açıkcası biraz korkuyorum çünkü amd den çok çektim şimdiye kadar.İlk defa duyuyorum benimki 70 i geçmiyor
Hocam o durum açıkcası geç gönderme kargolama sıkıntısı şu süreçte yoğun talep var dün baktığımız sistem bugün stokta olmuyor.Savunmak için demiyorum ama şu süreçte montaj vb kargolama durumları sıkıntı.bende aynısını birkaç özelleştirme ile almayı düşünüyordum bi arkadaş İTOPYA REZALETİ diye bir konu açmış ona baktım itopya dan almayacağım sende bunu düşünerek karar ver
Paylaştığın TeknoKING sistemi; Kasa ve SSD'sini bu şekilde değiştirip 6.582 TL'ye alabilirsin.TEKNOKING/AMD RYZEN 7 1700X/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
TEKNOKING/AMD RYZEN 7 1700X/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu Sistem Nasıl Sizce Hocam ?
kargo anlamında değil sorunlu bir ürünü sorunsuz diye geri çeviriyorlarmış, bilerek mail lere cevap vermiyorlarmış vb.Sağolun hocam bilgi için.Kafam çok karışık ya ryzen 5 3600 gtx1660 super oc ya da ryzen 5 2600 rtx 2060 en son ihtimalde ryzen 5 2600/3600 AMD rx5600xt alacağım ancak AMD nin yazılım konusundan açıkcası biraz korkuyorum çünkü AMD den çok çektim şimdiye kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o durum açıkcası geç gönderme kargolama sıkıntısı şu süreçte yoğun talep var dün baktığımız sistem bugün stokta olmuyor.Savunmak için demiyorum ama şu süreçte montaj vb kargolama durumları sıkıntı.
o pc de gamegaraj 550w80+ psu yazıyor o iyi midir?Şu kasayı özelleştirip alabilirsin.
rtx kullanamassın ama 2060 ileArkadaşlar max 6k bütçem var rtxli istiyorum oyunları sorunsuz oynatan PC fikirlerinizi bekliyorum
neye dayanarak söyledin bunu? taş gibide kullanırrtx kullanamassın ama 2060 ile
Ne kadar saçma bir düşünce sadece cod da ultra da yetersiz kalıyor 2060 , 2060 super de tüm hepsinde yeterli oluyorEl capitan alabilirsin.O bütçeye anca 2060 düzersin o da sana RTX keyfini veremez.RTX için en az 2070s gerek.
"Merhaba, PSU kendi markamızla AIGO/DARKFLASH firmasına 80+ sertifikalı olarak üretilmektedir " yazdı gamegaraj fsp yollasalar yazarlardı...Hocam gamegarajdakini alın niye uzatıyorsunuz anlamadım daha ucuzunu bulamazsınız.Gamegaraj PSU yazıyor ama fsp nin PSU sunu yolluyorlar.
550 W yeterli gelecek mi hocam hesapladınız mı ?"Merhaba, PSU kendi markamızla AIGO/DARKFLASH firmasına 80+ sertifikalı olarak üretilmektedir " yazdı gamegaraj fsp yollasalar yazarlardı...
VOK oyun kuvvetleri ve Technopat SOSYAL böyle diyor.Ne kadar saçma bir düşünce sadece cod da ultra da yetersiz kalıyor 2060 , 2060 super de tüm hepsinde yeterli oluyor