Neler Yeni

Ruh Halinize Göre Neşet Ertaş "Baba"lar Serisi -1- Yapılan Algı Oyunları

Kadir_1987

80+ Silver
Arkadaşla aramızdaki mevzu kapandı illa hakeret mi duymak istiyorsun
Neşet Ertaş'ın tırnağı olamayacak adam gelmiş hoparlör diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok kardeş ama arkadaşın problemleri var sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncelemeleri yanında rehberleri yazıyor miyop kardeşim benim
Evet.Maalesef boş da olup millete sataşacak adam sayısı çok.
Konu sahibinden değil de bir başkasından ses çıkması da moda oldu zaten.
Allaha emanet ol.Eyvallah.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konuya yazılan cevaplara aldırmayın.
İnsanları bilinçlendirmek ve bilgilendirmek için güzel bir konu olmuş.
Bir Sanatçının yada ünlünün değerini yaptığı şarkılar dışında katıldığı etkinlikler,davranışları hak ve hareketleri belirler. Toplumla kendisini ne kadar bağdaştırabilirse o kadar ölümsüzleşir.
Neşet Ertaş ı ben anlatmayacağım kendiniz anlayacaksanız
1.Bu adam neden bu kadar seviliyor yada tanınıyor
2.Beyaz Show a Nasıl çıktı
3.İşine nasıl bakıyordu.
4.Meslektaşlarını nasıl görüyordu vs vs buyrun izleyin

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Konuya yazılan cevaplara aldırmayın.
İnsanları bilinçlendirmek ve bilgilendirmek için güzel bir konu olmuş.
Bir Sanatçının yada ünlünün değerini yaptığı şarkılar dışında katıldığı etkinlikler,davranışları hak ve hareketleri belirler. Toplumla kendisini ne kadar bağdaştırabilirse o kadar ölümsüzleşir.
Neşet Ertaş ı ben anlatmayacağım kendiniz anlayacaksanız
1.Bu adam neden bu kadar seviliyor yada tanınıyor
2.Beyaz Show a Nasıl çıktı
3.İşine nasıl bakıyordu.
4.Meslektaşlarını nasıl görüyordu vs vs buyrun izleyin

Şoray abime de çok saygı duyuyorum burda sadece Neşet baba Neşet baba diyerek bir şeyi bilmeden açmadan bakmadan ısrar etmiyorum. Aynı araştırmayı İbrahim Tatlıses e yaparsanız şeref nedir göremezsiniz kibarlık göremezsiniz

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Merhabalar kıymetli dostlarım bugün büyük usta Neşet Babadan parçalarla birlikteyiz. Kendisine son zamanlarda sosyal ve medyada çok rastlamış olabilirsiniz. İlk olarak İrem Derici adlı bir sanatçının küfürlü labali bir şekilde seyirci ile konuşmasından bir parça, peşine büyük ustanın seyirciye duyduğu saygıdan ötürü "efendim izniniz olursa ceketimi çıkarabilirmiyim " dediği videodan bir parça konulmuştu. Sosyal medya da çoğunlukla hayranlıkla karşılansa da rahatsız olanlar olmuştu.
Olmuştu ki kısa bir süre sonra Ustanın anlattığı hikayede işin içine biraz mizah katarak "sağane la" repliği yayılmaya başladı veya birileri tarafından piyasaya sürüldü. Süper Akıllı Devrimci ! Z kuşağı Neşet babayı bunla tanıdı Bunla tanımak istedi. Ağzında sağane la diyerek volta atmaya başladı. Ceketini çıkarmak için isteyen, gençlerin cepinde "cigara" parasına dokunmayan bu samimi altın kalpli adama yapılan saygısızlık veya yapılan ! oyun ! İçten içe beni bitirmekte .
İşin aslını açıklayıp başka bir konuya geçicem.
"Sağane lan" denilen kişi anlatılan hikayede birbirlerine aşık iki gencin evliliğine mani olan zalim babadır.

Ayriyeten bazı sanatçılar tarafından kendini sanatçı zannedenler tarafından "Neşet Ertaşın Elle Tutulur Bir Eseri Yok " adlı yorumlar görmekteyim.
Öncelikle Neşet sazı olarak bilinen bağlamanın kesinlikle 'elle tutulur' bir eser -şaheser- olduğunu belirtmek isterim. Uzun sap bağlamada 23 perde bulunuyor. Kısa sap da ise 19. Neşet Babanın kullandığı bağlamalar 35 ila 46 perde. Bu bağlamaların düzeni sık perde denilen koma perde düzenidir.

2-3 milimlik bir perdeden büyükçe bir dünyaya açılan ve neredeyse her bedende yankısını bulan sanatın sahibi Neşet Ertaş....

Ruh hallerine göre Neşet Ertaş eserleri
~Neşe Mutluluk
Kesikçayır biçilir mi

~ Özlem
Neredesin Sen

~Aşk Acısı
Evelim sen oldun

~Pişmanlık
Kendim ettim kendim buldum

~Ayrılık Acısı
Yazımı kışa çevirdin Leylam

~Hayattan Bıkkınlık
Ah Yalan Dünya

~Söz dinlemezsin başına bir şey gelir
Cahil dünyanın rengine kandım

2. bölüm gelecektir. Sürç-i Lisan ettiysek affola.
Efendim izninizle metnimi burda bitiyorum sağlıcakla kalın
has kırşehilrli olarak seni tebrik ediyorum yanacıklarından da öpüyorum gözlerim dolu dolu şuan

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Merhabalar kıymetli dostlarım bugün büyük usta Neşet Babadan parçalarla birlikteyiz. Kendisine son zamanlarda sosyal ve medyada çok rastlamış olabilirsiniz. İlk olarak İrem Derici adlı bir sanatçının küfürlü labali bir şekilde seyirci ile konuşmasından bir parça, peşine büyük ustanın seyirciye duyduğu saygıdan ötürü "efendim izniniz olursa ceketimi çıkarabilirmiyim " dediği videodan bir parça konulmuştu. Sosyal medya da çoğunlukla hayranlıkla karşılansa da rahatsız olanlar olmuştu.
Olmuştu ki kısa bir süre sonra Ustanın anlattığı hikayede işin içine biraz mizah katarak "sağane la" repliği yayılmaya başladı veya birileri tarafından piyasaya sürüldü. Süper Akıllı Devrimci ! Z kuşağı Neşet babayı bunla tanıdı Bunla tanımak istedi. Ağzında sağane la diyerek volta atmaya başladı. Ceketini çıkarmak için isteyen, gençlerin cepinde "cigara" parasına dokunmayan bu samimi altın kalpli adama yapılan saygısızlık veya yapılan ! oyun ! İçten içe beni bitirmekte .
İşin aslını açıklayıp başka bir konuya geçicem.
"Sağane lan" denilen kişi anlatılan hikayede birbirlerine aşık iki gencin evliliğine mani olan zalim babadır.

Ayriyeten bazı sanatçılar tarafından kendini sanatçı zannedenler tarafından "Neşet Ertaşın Elle Tutulur Bir Eseri Yok " adlı yorumlar görmekteyim.
Öncelikle Neşet sazı olarak bilinen bağlamanın kesinlikle 'elle tutulur' bir eser -şaheser- olduğunu belirtmek isterim. Uzun sap bağlamada 23 perde bulunuyor. Kısa sap da ise 19. Neşet Babanın kullandığı bağlamalar 35 ila 46 perde. Bu bağlamaların düzeni sık perde denilen koma perde düzenidir.

2-3 milimlik bir perdeden büyükçe bir dünyaya açılan ve neredeyse her bedende yankısını bulan sanatın sahibi Neşet Ertaş....

Ruh hallerine göre Neşet Ertaş eserleri
~Neşe Mutluluk
Kesikçayır biçilir mi

~ Özlem
Neredesin Sen

~Aşk Acısı
Evelim sen oldun

~Pişmanlık
Kendim ettim kendim buldum

~Ayrılık Acısı
Yazımı kışa çevirdin Leylam

~Hayattan Bıkkınlık
Ah Yalan Dünya

~Söz dinlemezsin başına bir şey gelir
Cahil dünyanın rengine kandım

2. bölüm gelecektir. Sürç-i Lisan ettiysek affola.
Efendim izninizle metnimi burda bitiyorum sağlıcakla kalın.
Eyw

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şoray abime de çok saygı duyuyorum burda sadece Neşet baba Neşet baba diyerek bir şeyi bilmeden açmadan bakmadan ısrar etmiyorum. Aynı araştırmayı İbrahim Tatlıses e yaparsanız şeref nedir göremezsiniz kibarlık göremezsiniz
İbo nun tek gördüğüm iyiliği şu yönde çok kişiyi programa çıkararak tanınmalarını sağladı. Bir çok değerli sanatçıyı da ağırladı. Gerisi de çöp zaten.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İbo nun tek gördüğüm iyiliği şu yönde çok kişiyi programa çıkararak tanınmalarını sağladı. Bir çok değerli sanatçıyı da ağırladı. Gerisi de çöp zaten.
Yani görünen de dostuna sahip çıkan bir model olarak gözüküyor o yanı iyi ama arkasını bilemem olabilir iyi hoştur

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Müslüm Baba için de konu açmak istersen Ocak 2. Hafta müsait olurum detaylı bir şekilde yardımcı olmaya çalışırım.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Güzel konu. Bu arada konunun cevaplarında boş boş birbirlerine laf atanlar olmuş onlara bakmamanızı tavsiye ederim gereksiz şeyleri okumanın lüzumu yok . Konuyu beğendim her ne kadar sağane lan şeysini duymamış olsamda Neşat ertaştı böyle algı yaparak göstermeleri büyük ayıp. Bu arada rica ediyorum Z kuşagı X kuşağı bilmem ne kuşağı diye ayrım yapmayalım mesela ben 15 yaşındayım ama neşet ertaş'ı sevgiyle dinlerim. Yani kuşağa göre değil bilgiye göre bakmak lazım bazı araştırmayan14-16 bilgisiz boş boş instagramda kızlara yazanların %60'ı neşet ertaş'ı böyle tanımıştır muhtemelen dediğiniz gibi büyük ve saçma bir şey varsa. Ama bilgisi olan birisi neşet ertaş'ın öyle bir şey demiyeceğini bilir.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Güzel konu. Bu arada konunun cevaplarında boş boş birbirlerine laf atanlar olmuş onlara bakmamanızı tavsiye ederim gereksiz şeyleri okumanın lüzumu yok . Konuyu beğendim her ne kadar sağane lan şeysini duymamış olsamda Neşat ertaştı böyle algı yaparak göstermeleri büyük ayıp. Bu arada rica ediyorum Z kuşagı X kuşağı bilmem ne kuşağı diye ayrım yapmayalım mesela ben 15 yaşındayım ama neşet ertaş'ı sevgiyle dinlerim. Yani kuşağa göre değil bilgiye göre bakmak lazım bazı araştırmayan14-16 bilgisiz boş boş instagramda kızlara yazanların %60'ı neşet ertaş'ı böyle tanımıştır muhtemelen dediğiniz gibi büyük ve saçma bir şey varsa. Ama bilgisi olan birisi neşet ertaş'ın öyle bir şey demiyeceğini bilir.
O kuşak mevzu bana da saçma geliyor. Zaten az çok belirtmek istediğim de o asıl saçma olan ben Z kuşağıyım şunu yaparım bunu yaparım gibisinden düşünceler teakvando kuşaklarına döndü olay

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Diyecek bir şey bulamıyorum !
Donanım Arşivi ve Neşet Ertaş ???
Burası bir forum, evet teknoloji odaklı bir forum ama bu sadece teknolojinin konuşulacağı anlamına gelmiyor ki zaten boşuna sinema - müzik tarzı kategoriler forumda mevcut değil.

Arkadaş da müzik hakkında bir konu açmış, evet inceleme ve rehber kategorisinde olması pek doğru değil; müzik kategorisi daha uygun bunun için fakat sizin ima ettiğiniz gibi Donanım Arşivi'nde sadece teknoloji konuşulacak diye bir şey yok.

Top Bottom