Neler Yeni

Rush Airman rhx51

T.P.G.

80+ Titanium
Her ürünü kastetmiyorum ama o forumdaki arkadaşlar ''Steelseries, HyperX, Logitech'' gibi markalar dışında hiçbirini almayın diyorlar o yüzden öyle bir şey yazdım.
Herkes demiyor ama. Bu markalar dışında önerdikleri markalar da var. O saydığım markaları önermiyorlar sadece.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
ben de biraz baktım yorumlara falan falcon x, comfort ve alpha x kullananlar 2 ay sonra kablonun söküldüğünü söylüyor. Ben de fazla para vereyim uzun yıllar kullanayım diye Corsair hs35 almaya karar verdim.

bütçem olsa inan ben de onlardan alırım kanka ama bütçe yok işte.bütçe olsa bile yani 350 tl bi kulaklığa vermek bilemiyorum şuan hdd de lazım bana .350 tl versem bi kulaklığa içim hiç rahat etmez ya 350 tl az mı aga

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
bütçem olsa inan ben de onlardan alırım kanka ama bütçe yok işte.bütçe olsa bile yani 350 TL bi kulaklığa vermek bilemiyorum şuan HDD de lazım bana .350 TL versem bi kulaklığa içim hiç rahat etmez ya 350 TL az mı aga
Az değil de 200tl verip bozulacak bir kulaklık alacağıma, 350tl verip yıllarca kullanacağım bir kulaklık almak daha mantıklı geliyor

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha

PC Hocası bu kulaklığı tanıttı. Bende internette biraz baktım aklımdaki kulaklık "Alpha X"ten 20 TL daha ucuz. Ve tasarımı da daha güzel.

Aslında Alpha X almaya karar vermiştim ama bu incelemeden sonra Airman RHX51'e daha yakınım.

Rush Airman RHX51 vs Rampage Alpha x?? Veya Maks 200tl kulaklık.
alpha x daha güzel duruyor bence

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Az değil de 200tl verip bozulacak bir kulaklık alacağıma, 350tl verip yıllarca kullanacağım bir kulaklık almak daha mantıklı geliyor
rampage hawker trust gxt 354 rampage double rampage comfy rampage miracle x3 plus rampage miracle x5 trust gxt 435 ironn rampage x nova frisby hx 6 rampage pristige trust gxt 450 blizz kulaklıkları öneririm

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
alpha x daha güzel duruyor bence
Güzel duruyor olabilir ama 2 yorum gördüm 1 ay sonra kablosunun söküldüğünü söylüyorlar. Sadece Alpha x'de değil başka Rampage kulaklıklarda da olmuş. O yüzden fazla para vereyim sorunsuz kullanayım diye hs35 alıcam.

T.P.G.

80+ Titanium
Güzel duruyor olabilir ama 2 yorum gördüm 1 ay sonra kablosunun söküldüğünü söylüyorlar. Sadece Alpha x'de değil başka Rampage kulaklıklarda da olmuş. O yüzden fazla para vereyim sorunsuz kullanayım diye hs35 alıcam.

Artiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ali
aga ben biraz daha araştırdım da yakın fiyat bandına rampage falcon-x ve rampage comfort var ben comfort düşünüyorum mikrofonu ve yazılımı efsane bazı kişilerde ağrı yapıyormuş bazılarında yapmıyormuş. falcon x de fena değil ama ben büyük ihtimal comfort ya da medusa alacam gibi
Ben comfort la ilgili pek bişey bulamadım furylevel kanalında gördüm hoşuma gitti biraz bilgi verebilirmisiniz?

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Gördüm zaten google'a "hs35 uzun kullanım incelemesi" yazınca en baştasın:D

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Ben comfort la ilgili pek bişey bulamadım furylevel kanalında gördüm hoşuma gitti biraz bilgi verebilirmisiniz?
mikrofonu güzel tasarımını hiç vsevemdim bi çizgi çekmişler rgb diyorlar bir de .programından anlamam çok kullanmam zaten.bazıları diyor kulaklık çok ağrıtıyor ağır olduğundan sıkıyor diyor bazıları hiç ağrı yapmıyo o yorumlara bakmayın diyor ben de 7-8 saat oynadığım için günde pek güvenemiyorum bütçe arttırıp drop plus almayı düşünüyorum o fiyata başka kulaklıklar da araştırıcam ama drop plus için rampage in en iyi kulaklığı falan diyorlar baktım özellikler tasarım falan efsane harbi. dediğiniz yorumlar doğru ürünler genel olarak kalitesiz o tarz markaların ama yalan yok alıncak birkaç tane nadir de olsa güzel f/p ürünleri var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,553
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom