Rampage kalitesiz mi ?

biraz öyle sorunlar olabiliyor ama sürücüleri o zaman fiyatına göre çok iyiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turbox izoly zaten bulabildiği enn ucuz ürünleri getiriyor
bedava turbox ve izoly ürünleri verse alırmıydınız hocam

Elimde Rampage marka klavye, fare, oyuncu koltuğu, kontrolcü ve iki adet kulaklık var. Ben sadece kulaklıklardan memnunum.

rampage ürünleri kaliteli olanları var olmayanları var ama bunlar isim yaptık diye düşünerek saçma ***** fiyatlara satış yapmaya çalışıyorlar kazıklanmayacağınız ve kaliteli olduğundan emin olduğunuz olursa alırsınız ama piyasada öyle bir ürün yok :D :D

Bazı kaliteli güzel ürünleri var ama genelde leş gibi kalitesi vardır rampagelerin.

Bu kulaklığı alıcağım fakat başka bir forumda rampage ürünlerinin üstüne sadece logo basıp sattığı söylentileri var kulaklıkların sesinin azaldığı 3 4 ay sonra bozulduğu vs vs bu yüzden kafam karıştı kulaklık her açıdan hoşuma gitti fiyatıda bana uygun. sizce almalımıyım ?
Çoğu ürünü fason oluyor yani evet kalitesiz ama f/p konusunda bazı modellerde iyiler

rampage kulaklığım vardı. 3 sene kullandım bozulmadı, lakin kablosunda açılma, derisinde dökülme vs oldu. Sesi 1 küsür senenin ardından ilk günkü gibi vermese dahi (kullanıcı hatası sebebiyle de olabilir, çok düşürdüm.) hala iyi ses veriyordu, 7.1'i de vardı. F/P ürünü rampage, ben severim. Farem de keza rampage den. Laptopta kullanırken, elimin olmadığı alana takıyordm usb girişi, haliyle yamulup temassızlığa başladı. Servise verdim, gelen fareyi sıfır sandım. Yenileyip her yerinden tekrar göndermişler. Servisi de ayrı övgüye tabii. Ben severim, çoğu kullanmadan, kulak dolgunluğuyla gelip yazıyor. Kulaklık hala sağlam fakat, değiştirme gereği hissetim, yedekte tutuyorum. Fareyi hala aktif olarak kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,719
Üyeler
189,139
Son üye
Egov1c
Geri