- En İyi Cevap
- 26
Daha iyi bir şey yok sayılır bu bütçede, hayırlı olsun.sağolun hocam comfortu alacağım inşallah peki hocam bütçeyi 300 TL ye cıkartırsam daha iyi ne alabilirim acaba
Daha iyi bir şey yok sayılır bu bütçede, hayırlı olsun.sağolun hocam comfortu alacağım inşallah peki hocam bütçeyi 300 TL ye cıkartırsam daha iyi ne alabilirim acaba
Alpha X Kullanıcısıyım, kulakları içine alıyor baskı yok. Terletme de olmadı bende. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi gayet yeterli yazılım üzerinden dilediğiniz gibi değişiklikler yapabiliyorsunuz.Alphayı mediamarkt a gittiğimde dememiştim güzel rahat kulaklık ama performans olarak diğeri daha iyi gibi.
sağolun iyi akşamlar ( kusura bakmayın son bir şey tam anlamadım da yani 300 tl bandında da yine aynı kulaklıkar var diyorsunuz rampage den başka yokmu 300 tl bandında corsair falan ve asus cerberius v2 mi önerirsiniz yoksa comfort mu ?Daha iyi bir şey yok sayılır bu bütçede, hayırlı olsun.
hangi kulaklık acaba ?sağolun iyi akşamlar ( kusura bakmayın son bir şey tam anlamadım da yani 300 TL bandında da yine aynı kulaklıkar var diyorsunuz rampage den başka yokmu 300 TL bandında corsair falan ve asus cerberius v2 mi önerirsiniz yoksa comfort mu ?
Cerberus V2 var önermem, HS35 indirim ile 270 olmuştu lakin önermem Comfort daha iyi.sağolun iyi akşamlar ( kusura bakmayın son bir şey tam anlamadım da yani 300 TL bandında da yine aynı kulaklıkar var diyorsunuz rampage den başka yokmu 300 TL bandında corsair falan ve asus cerberius v2 mi önerirsiniz yoksa comfort mu ?
paladin resmen gamepower warlord ile aynı bu arada hs35 indirimde iken kacırdıgım icin cok üzülmüstüm lakin önermiyorsunuz neden acabaCerberus V2 var önermem, HS35 indirim ile 270 olmuştu lakin önermem Comfort daha iyi.
Bütçeyi biraz daha arttırırsan Rampage Paladin kulaklığına da bakabilirsin.
????Hocam kulak üstü kulaklıklara göre ucuz fiyatlar bunlar.
Kötü değiller lakin iyi de değiller, dediklerimden birini alırsanız çok daha iyi olur.
Çünkü ses kalitesi iyi değil, Comfort daha iyi emin olabilirsin.paladin resmen gamepower warlord ile aynı bu arada hs35 indirimde iken kacırdıgım icin cok üzülmüstüm lakin önermiyorsunuz neden acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
????
eyvallah cok sagolun sizide yordum bu arada acaba siz hangi kulaklığı kullanıyorsunuzÇünkü ses kalitesi iyi değil, Comfort daha iyi emin olabilirsin.
HS35 rahat ve marka olayı o, mikrofonu da iyi değil.
Rampage Fury Xeyvallah cok sagolun sizide yordum bu arada acaba siz hangi kulaklığı kullanıyorsunuz
sabahtan beri bu kulaklığı araştıyom ama bir tane sitede bulamadım acaba ben mi kör müyümRampage Fury X
Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Ekipman hakkında sorunuz varsa bana sorabilirsiniz.sabahtan beri bu kulaklığı araştıyom ama bir tane sitede bulamadım acaba ben mi kör müyüm
daha çıkalı yeni olmadı mı?Rampage Fury X
Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
sağolun inşallah alacam gördüğümde çok beğenmiştim acaba deneyimlerinizi anlatabilir misiniz ses kalite mic kalite flnEkipman hakkında sorunuz varsa bana sorabilirsiniz.
Yeni çıktı kulaklık daha pek yorum yok.
O yüzden hemen arayınca bulamıyorsanız.
Yoksa kör değilsiniz merak etmeyin.