Çınar Yaşar
80+ Gold
Ne alaka kulaklık 200-250TL sen 500-800TL'lere çıktınLogitech g432(500) yada Corsair hs70 wireless(800 TL bu)
Ne alaka kulaklık 200-250TL sen 500-800TL'lere çıktınLogitech g432(500) yada Corsair hs70 wireless(800 TL bu)
metal dinlemiyorum ve kulaklığı beğendim sadece bütçem yetmiyor. Ama bekleyin diyorsanız bekler alırım. Kulaklık hakkında pek bilgim yokCerberius'a alışması zordur ama alıştıktan sonra dünyalar sizindir açın Metal şarkınızı kimseyi tınlamayın büyük sürücüleri olan ve mikrofonu da yeterli olan bir kulaklıktır.
Knk alcaksan kaliteli al veya bi Bayramı daha bekliyiver yahuNe alaka kulaklık 200-250TL sen 500-800TL'lere çıktın
Kulaklığı 6-7 ay kullanmış ve onun öncesinde artcis 5 kullanmış biri olarak diyorum fiyat farkına değecektir. Herhangi bir müziği ya da ayak sesini çok rahat kasıyorsunuz. Tek sorun (bence sorun değil) Konuşurken kendi sesinizi duymuyorsunuz.metal dinlemiyorum ve kulaklığı beğendim sadece bütçem yetmiyor. Ama bekleyin diyorsanız bekler alırım. Kulaklık hakkında pek bilgim yok
Trust Hollanda menşeili kaliteli bir markadır ve attığınız linktekinden çok daha iyi bir kulaklık.valla trust markasını pek önermiyorum kulaklığıda ilk defa gördüm ama şimdi youtube da araştıracam
neden kesinlikle?Kesinlikle Prestige.
anlamadım ki benim attıklarım çok mu kötü acaba? fiyatları çokta ucuzda değilTrust Hollanda menşeili kaliteli bir markadır ve attığınız linktekinden çok daha iyi bir kulaklık.
Ek olarak Rampage Comfort da düşünebilirsiniz lakin sizin attıklarınızı önermem.
Hocam kulak üstü kulaklıklara göre ucuz fiyatlar bunlar.neden kesinlikle?
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamadım ki benim attıklarım çok mu kötü acaba? fiyatları çokta ucuzda değil
hocam peki benim dediklerimden birini alırsam beni üzer mi?Hocam kulak üstü kulaklıklara göre ucuz fiyatlar bunlar.
Kötü değiller lakin iyi de değiller, dediklerimden birini alırsanız çok daha iyi olur.
İkıisini de kullandım ve Prestige'nin performansından çok daha iyi bulduğum için söyledim.neden kesinlikle?
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamadım ki benim attıklarım çok mu kötü acaba? fiyatları çokta ucuzda değil
Hocam aynı fiyata daha iyisi varken neden bunları alasanız?hocam peki benim dediklerimden birini alırsam beni üzer mi?
sağolun hocam comfortu alacağım inşallah peki hocam bütçeyi 300 tl ye cıkartırsam daha iyi ne alabilirim acabaHocam aynı fiyata daha iyisi varken neden bunları alasanız?
Üzüp üzmemesi sizin beklentilerinize bağlı bir şey diyemem.