2 gün oldu. Valorantta ses duymamıştım ama fazla gereksinimleri olan bir oyunda gürültü çoğalıyor. Bir de psu'ya sol yandan elimle baskı yapınca titreme sesi gidiyor.Pervane sürtmesi vs. var mı? eğer yoksa kronik bir arızası olamayacağını düşünüyorum. yani ürün size arızalı gelmiş olabilir. Ürünü ne zamandır kullanıyorsunuz?
ya benim corsair cv650w traktör sesi çıkartıyor müşteri hizmetleride benimle ilgilenmiyorPsu fazla gürültülü çalışıyor. Ayrıca oynanılan oyuna göre kullanılan W arttıkça ses artıyor ve titreme başlıyor. Kullanan varsa sorun psu'ya özel mi? Yoksa bana mı denk geldi. Şimdiden teşekkürler.
Garantiye yollamanızda fayda var derdim fakat. Rush'un teknik servisi duyduğuma göre pek ilgili değil isterseniz şansınızı deneyin eğer ki iade gibi bir durumunuz var ise iade edin.2 gün oldu. Valorantta ses duymamıştım ama fazla gereksinimleri olan bir oyunda gürültü çoğalıyor. Bir de psu'ya sol yandan elimle baskı yapınca titreme sesi gidiyor.
Kasa altta olduğu için ses çok rahatsız etmiyor. Fakat diğer bileşenlere vs zarar vermesinden korkuyorum. Böyle bir durum mümkün mü çok bilgim yok açıkcası.Garantiye yollamanızda fayda var derdim fakat. Rush'un teknik servisi duyduğuma göre pek ilgili değil isterseniz şansınızı deneyin eğer ki iade gibi bir durumunuz var ise iade edin.
maalesef o konuda benimde bilgim yok fakat yol yakın iken değişim veya iade yapmanızı öneririm. çünkü 2 günlük psu'da böyle bir durumun olması çok saçma.Kasa altta olduğu için ses çok rahatsız etmiyor. Fakat diğer bileşenlere vs zarar vermesinden korkuyorum. Böyle bir durum mümkün mü çok bilgim yok açıkcası.
Kıvılcım çıkarma gibi sesler yok, Kendi gürültülü çalışıyor o konuda da sorunum yok fakat titreme sesi rahatsız ediyor. Yan tarafına baskı uyguladığımda ses gidiyor. Yetkili servis kargo taşınma sırasında üstüne koyulan yüklerden kaynaklı vidalar gevşeyebiliyor dedi. Gördüklerimi sıkmayı deniycem.Coil whine olabilir, fanın kendi sesi olabilir, direkt ezberden teşhis koymak yanlış olur. Elektriksel, kıvılcım çıkarma gibi sesler değilse sorun yoktur.
Kıvılcım çıkarma gibi sesler yok, Kendi gürültülü çalışıyor o konuda da sorunum yok fakat titreme sesi rahatsız ediyor. Yan tarafına baskı uyguladığımda ses gidiyor. Yetkili servis kargo taşınma sırasında üstüne koyulan yüklerden kaynaklı vidalar gevşeyebiliyor dedi. Gördüklerimi sıkmayı deniycem.