Neler Yeni

Rust beyaz set onerisi

Erwn2541

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eren Uslu
Beyler öncelikle sa, ben rusta arkadaşımla birlikte yeni başladım yaklaşık 100 saatimiz oldu ama karlı bölgelerde millet hep beyaz setle takiliyo fakat beyaz kiyafet skinlerini steam pazarda bulamadim bildiginiz veya onerebileceginiz ucuz seyler vatmi

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Beyler öncelikle sa, ben rusta arkadaşımla birlikte yeni başladım yaklaşık 100 saatimiz oldu ama karlı bölgelerde millet hep beyaz setle takiliyo fakat beyaz kiyafet skinlerini steam pazarda bulamadim bildiginiz veya onerebileceginiz ucuz seyler vatmi
O bahsettiğin beyaz set toplam 3000TL gibi bir para yapıyor bynogameden satın alırsan.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Ben ilk geldiğinde 1k fiyata aldım şuan uçmuştur

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
O bahsettiğin beyaz set toplam 3000TL gibi bir para yapıyor bynogameden satın alırsan.
oyüzden beyaza en yakın tonlarda giyinmeye çalışın, bide karlık alana yakın yeşilliklere kurulum (kendi tecrübemle karlık alanlara hep büyük klanlar kuruluyor.) Yeşilliğin sınırları sizin için daha iyi olur.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Hüseyin Mert Görgel
oyüzden beyaza en yakın tonlarda giyinmeye çalışın, bide karlık alana yakın yeşilliklere kurulum (kendi tecrübemle karlık alanlara hep büyük klanlar kuruluyor.) Yeşilliğin sınırları sizin için daha iyi olur.
arkadaş haklı karlık ve çöl yeni başlayanlar için kolay olmaz

Top Bottom