Neler Yeni

Rust En düşük ayarlarda bile 20 fps alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
sistemim
rx 6700 10 gb ekran kartı
amd ryzen 5 3600 işlemci
16 gb ram

en düşük ayarlarda oynuyorum ve 20 fps falan alıyorum ne yapmam lazım yardım edin yav

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,842
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
RAM yetmiyor olabilir. MSI afterburner açarak kullanımları görmen gerekiyor.

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
AuF
Malwarebytes ile virüs taraması denenebilir. Windows defender ile de tam tarama yaptırın. Bulunan virüs olursa kaldırın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren sadış
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar donanım ve indirimli ürünler
optimizasyonu sıkıntılı bir oyun zaten ama bütün ayarları kısarsan yük tek tarafa işlemciye biner pc kendini kısar youtube gerekli ayarlar var güncel şekilde ayarlarını yükselt ekran kartınla gücü paylaşsın işlemcin tek tarafa bindiğin için o fps yi alıyorsun her zaman ayarları düşürmek fazla fps vermez her bilgisayarın kendi oyun ayarları dengeli şekilde yapılmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
optimizasyonu sıkıntılı bir oyun zaten ama bütün ayarları kısarsan yük tek tarafa işlemciye biner pc kendini kısar youtube gerekli ayarlar var güncel şekilde ayarlarını yükselt ekran kartınla gücü paylaşsın işlemcin tek tarafa bindiğin için o fps yi alıyorsun her zaman ayarları düşürmek fazla fps vermez her bilgisayarın kendi oyun ayarları dengeli şekilde yapılmalı.
zaten ortada oynuyorum kral ve yıne 20 fps youtubedekılerıde yaptyım bır değisim olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,808
Üyeler
167,002
Son üye
KaganFidan
Top Bottom