Ssd yoksa ondandirRust'u 3 ay oldu alalı. İlk 1,5 ay hiç sorun olmadan akıcı bir şekilde oynadım. Bu son 1,5 ay da çok drop yemeye başladım. FPS düşüşleri vs. oldu . İlk oyuna girdiğimde 15 GB RAM kullanıyor. Ama 1 saat oynadığımda 13 14'e düşüyor. Neden sizce?
Ramde olabilirRust'u 3 ay oldu alalı. İlk 1,5 ay hiç sorun olmadan akıcı bir şekilde oynadım. Bu son 1,5 ay da çok drop yemeye başladım. FPS düşüşleri vs. oldu . İlk oyuna girdiğimde 15 GB RAM kullanıyor. Ama 1 saat oynadığımda 13 14'e düşüyor. Neden sizce?
SSD var ram dan olma ihtimali varmı % 94 rust kullanıyorSsd yoksa ondandir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ramde olabilir
Arkada dc dışında bir şey çalışmıyor 8 GB ram almayı düşünüyorum 8x3 olacak olurmu sizceram tüketimi normal hatta az bile, 32 gb li laptopta rust oynarken 23 gb ram tüketiyor. tavsiyem arkadaki tarayıcı sekmelerini kapatman olur.
olur, en yakın zamanda 2x16 ram yapmaya çalış ya da 8x4. sistemin diğer özellikleri ne?Arkada dc dışında bir şey çalışmıyor 8 GB ram almayı düşünüyorum 8x3 olacak olurmu sizce
Sabitliyorum ama yinede drop giriyor ram yetersiz diye düşünüyorum 8 GB daha 8x3 olacak sence alsami?Bir iki ay sabret optimizasyon güncellemesi gelecek fpsinide 80/90 a falan sabitleuebilirsin.
Rx 6500 XT ryzen 5 5600 8x3 yeter diye düşünüyorum ram yüzünden arkada uygulama calsitirmaiyorum yeterli olurmu 8x3olur, en yakın zamanda 2x16 ram yapmaya çalış ya da 8x4. sistemin diğer özellikleri ne?
İmkanım yok 8x3 yaparsam arkada 2 3 uygulama açsam drop sorunu olurmu tekrardan8x4 yapsan daha sağlıklı olur bence
İmkanım yok en fazla 8x3 yapa bilirim sizin kaç GB ram bir şey soracam ona göre
benim pc 16gb ram laptop 32 gb ramİmkanım yok en fazla 8x3 yapa bilirim sizin kaç GB ram bir şey soracam ona göre