şimdi 60000 bütçeye neden bunlar bilmiyorum ama ben olsam 7900 gre seçerim vram de önde saf güçte benzerler ama afmf 2 var her oyun için rusta dlss 3 varmı bilmiyorum ama afmf 2 ve süper çözünürlük ile fsr 3 açmış gibi olursunuz (dediğim gibi fsr 3 veya dlss 3 varmı bilmiyorum sizin bilginiz var ise söyleyin daha iyi yardımcı olamaya çalışalım)Kafam karışık. Uzun ömürlükde önemli.
Kafam karışık. Uzun ömürlükde önemli.
60k bütçeye niye bu ekran kartlarını koydunuz? Sadece rust oynanıcaksa ve illa nvidia olsun denmiyorsa 7900gre.Kafam karışık. Uzun ömürlükde önemli.
Başka ne seçeneğim var ki kral 7900gre ile düzgün bir sistem toplamaya çalışınca 62kyı buluyor ücret kasa soğutucu vs. Dahil monitörsüz. Birde sadece rust değil valorant, csgo, rainbow six siege, satisfactory, GTA 5, ready or not, ark, dying light 2 gibi oyunlarda oynayacağım tabi60k bütçeye niye bu ekran kartlarını koydunuz? Sadece rust oynanıcaksa ve illa nvidia olsun denmiyorsa 7900gre.
Başka ne seçeneğim var ki kral 7900gre ile düzgün bir sistem toplamaya çalışınca 62kyı buluyor ücret kasa soğutucu vs. Dahil monitörsüz. Birde sadece rust değil valorant, csgo, rainbow six siege, satisfactory, GTA 5, ready or not, ark, dying light 2 gibi oyunlarda oynayacağım tabi
7900xt veya 4070 ti super toplanır o rakama. Tabi monitör dahil değilse.Başka ne seçeneğim var ki kral 7900gre ile düzgün bir sistem toplamaya çalışınca 62kyı buluyor ücret kasa soğutucu vs. Dahil monitörsüz. Birde sadece rust değil valorant, csgo, rainbow six siege, satisfactory, GTA 5, ready or not, ark, dying light 2 gibi oyunlarda oynayacağım tabi
Saf güç ön planda olsun çünkü dlss gibi şeyler görüntüyü berbat yapıyor ready or not da kurşun izlerini görmüyorum dlss açınca her şeyi kısıyor kaliteyi çok etkiliyor.Başka ne seçeneğim var ki kral 7900gre ile düzgün bir sistem toplamaya çalışınca 62kyı buluyor ücret kasa soğutucu vs. Dahil monitörsüz. Birde sadece rust değil valorant, csgo, rainbow six siege, satisfactory, GTA 5, ready or not, ark, dying light 2 gibi oyunlarda oynayacağım tabi
Rx7900gre daha güçlü her halükarda. Afmf 2 de Nvidia fg den daha başarılı. Rx7900gre alınır.şimdi 60000 bütçeye neden bunlar bilmiyorum ama ben olsam 7900 gre seçerim vram de önde saf güçte benzerler ama afmf 2 var her oyun için rusta dlss 3 varmı bilmiyorum ama afmf 2 ve süper çözünürlük ile fsr 3 açmış gibi olursunuz (dediğim gibi fsr 3 veya dlss 3 varmı bilmiyorum sizin bilginiz var ise söyleyin daha iyi yardımcı olamaya çalışalım)
Evet öyle yapacağımrustta fazla ram kullanılıyor ram 32 gb alın